Extrapotens pasi házibarát lenne 190/90 19/6 méretekkel
))

Sziasztok!párhoz csatlakoznék ( ffi-nő)mindenki örömére is!
Sziasztok.
Budapest és környéki párt keresnék hosszú távra!
Szívesen megyek .
Pesten hely is van.
Budapest és környéki párt keresnék hosszú távra!
Szívesen megyek .
Pesten hely is van.
Az a baj, hogy én nem ketten vagyok. Persze tudnék szólni valakinek, de az nem biztos, hogy jó lenne. És nem biztos, hogy egymásnak is megfelelnénk.
(Ez egy válasz anipet83 üzenetére (2020. 08. 26. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 26. szerda 15:00

Sziasztok!
Ápolt,30 as pár vagyunk csinos hölgytaggal.
Keresnénk 2 pasit a feleség kényeztetésére. Csak komoly szándékú és valóban ápolt pasik írjanak
Keresnénk 2 pasit a feleség kényeztetésére. Csak komoly szándékú és valóban ápolt pasik írjanak
Nekem punci kellene, nem a képen látható fasz...
Az a baj, hogy én nem ketten vagyok. Persze tudnék szólni valakinek, de az nem biztos, hogy jó lenne. És nem biztos, hogy egymásnak is megfelelnénk.
(Ez egy válasz anipet83 üzenetére (2020. 08. 26. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

Sziasztok!
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Szép fütyik.
(Ez egy válasz zuluka üzenetére (2020. 08. 27. csütörtök 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
házibarátot keresünk
Sziasztok,ma estétől Vasárnapig Békéscsaba,Orosháza,Szeged környékén keresnék HÖLGYET,ápolt 26 éves sportos pasiként,kor,alkat nem számít,ápoltság viszont fontos. Ezen az időponton kívül is keresek alkalmi,vagy állandó partnert,ha üzenetben írsz,biztosan észreveszem. Kézlábcsókom
Sziasztok!
Keresek olyan Budapesti párokat ,akiket kifejezetten izgat egy néző szex közben.
Vagy ha bátrabbak vagytok szeressétek a hármast ebben a felállásban HETERO alapon!
Férfias, hosszú hajú,borostás pasi vagyok és sportos a testalkatom. 183/83/ 18-19cm-))
Van párom és nem azért keresek ilyen kapcsolatot mert másképpen nem jutok nőhöz.
lorenzo6905@freemail.hu
Akár nálam, csütörtök és péntek este.
Keresek olyan Budapesti párokat ,akiket kifejezetten izgat egy néző szex közben.
Vagy ha bátrabbak vagytok szeressétek a hármast ebben a felállásban HETERO alapon!
Férfias, hosszú hajú,borostás pasi vagyok és sportos a testalkatom. 183/83/ 18-19cm-))
Van párom és nem azért keresek ilyen kapcsolatot mert másképpen nem jutok nőhöz.
lorenzo6905@freemail.hu
Akár nálam, csütörtök és péntek este.
Sziasztok!
45 éves jóképű,igényes,intelligens diszkrét pasi
lányt,nőt,érett asszonyt szopatna akár párja,férje előtt!
Imádok szopatni! Veszprém megye+50km. bartalusrol@freemail.hu
45 éves jóképű,igényes,intelligens diszkrét pasi
lányt,nőt,érett asszonyt szopatna akár párja,férje előtt!
Imádok szopatni! Veszprém megye+50km. bartalusrol@freemail.hu
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Szegedi pár házibarátja lennék

Sziasztok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Priv.levelet várok. Köszönöm. Sziasztok.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék párral, kizárólag a lány tag örömének fokozására. Megbízható, diszkrét, valóban sportos testalkatú srác vagyok. A perverz és beteg dolgok távol állnak tőlem. Tapasztalatlan vagyok a többes szex terén, de nagyon kíváncsi. Általában a napközbeni időpontok lennének a legalkalmasabbak egy találkozóra. A címem: intimbeszelgetes@gmail.com
Köszönöm, hogy elolvastad!
Szívesen ismerkednék párral, kizárólag a lány tag örömének fokozására. Megbízható, diszkrét, valóban sportos testalkatú srác vagyok. A perverz és beteg dolgok távol állnak tőlem. Tapasztalatlan vagyok a többes szex terén, de nagyon kíváncsi. Általában a napközbeni időpontok lennének a legalkalmasabbak egy találkozóra. A címem: intimbeszelgetes@gmail.com
Köszönöm, hogy elolvastad!
Hajdú-Bihar megyében szeretnék urakat, csak az élvezetért szopni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Pasit keresünk 3as-hoz, manuális-orális játékokhoz, behatolás nélkül. Min. 18-as mérettel csakis hetero alapon!!
Adatlapot olvass légyszives!
Adatlapot olvass légyszives!