Sziasztok!
A hétvégén 40-55 közötti házaspárral találkoznék.
A hétvégén 40-55 közötti házaspárral találkoznék.
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok! Ismerkednék, minden jó érdekel! Tatabánya-Tata-Komárom
Szentendrén lakunk, egy sportos, bi, 50-es házibarátot keresünk, vagy szívesen megismerkednénk egy párral!!!
(csak fotóval! A mi fotóink az oldalunkon)
Szeretünk nudizni....
(csak fotóval! A mi fotóink az oldalunkon)
Szeretünk nudizni....
.
Sziasztok!
Ma déltől Alfatalálkozó Monorierdőn. Ha lesznek kint innen párok vagy hölgyek, szívesen ismerkednék, hosszabb távra is!
Ma déltől Alfatalálkozó Monorierdőn. Ha lesznek kint innen párok vagy hölgyek, szívesen ismerkednék, hosszabb távra is!
09:10 [rasalY] Hali 18 ba most Bp 30 át fizetek biszex párnák ha eljön hozzám panzioba vagyok
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
sziasztok . pest megyéből keresünk fiatalabb férfit aki szívesen csatlakozna párhoz
Sziasztok!!Értelmes Párral vagy Hölggyel ismerkednek.Igényeség elvárt..Nálam szimpátia fontos. .Egy kett levél váltás emailen aztán viberen tudunk kommunikáln..
Szoasztok heves megyei normális párt keresek házibarátlenèk. Csak valoban pasit keresök irjanak fotovadászok inkáb ne!!!
házibarátot keresünk jóméretű pasi személyében
Sziasztok,
Szimpatikus így a keresésetek, nem árultok zsákbamacskát. Szívesen ismernélek meg Titeket jobban.
Üdv,
Miki (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 26. szerda 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 26. szerda 20:48
Szimpatikus így a keresésetek, nem árultok zsákbamacskát. Szívesen ismernélek meg Titeket jobban.
Üdv,
Miki (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 26. szerda 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4399732)

Pasit keresünk 3as-hoz, manuális-orális játékokhoz, behatolás nélkül. Min. 18-as mérettel csakis hetero alapon!!
Adatlapot olvass légyszives!
Adatlapot olvass légyszives!
Sziasztok
Igényes 35 éves normál testalkatú pasikénk párokat keresek. Napközben érek rá hétköznapokon.
Képeket privátban illetve kapcsolatra jelölésel tudok mutatni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
Igényes 35 éves normál testalkatú pasikénk párokat keresek. Napközben érek rá hétköznapokon.
Képeket privátban illetve kapcsolatra jelölésel tudok mutatni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
Ma este Szegeden pár?
Párt keresek többesre,Cuckoldra.
Bi játékok,stb izgi dolgok.
Debrecen+ 100 km.
Alkat nem,de igényesség,ápoltság feltétel
Bi játékok,stb izgi dolgok.
Debrecen+ 100 km.
Alkat nem,de igényesség,ápoltság feltétel
Hétköznap napközbeni szabadidővel párokhoz társulnék nem csak alkalmilag
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
...kis méret előny