Szentendrén lakunk, egy sportos, bi, 50-es házibarátot keresünk, vagy szívesen megismerkednénk egy párral!!!
(csak fotóval! A mi fotóink az oldalunkon)
Szeretünk nudizni....
Szeretünk nudizni....
54 éves pár keres egy normális megbizható házibarátot hosszú távra!
Fejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Hátha vannak még csodák!!!
Fejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Hátha vannak még csodák!!!
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Sziasztok.44 èves Budapesti ápolt pasi vagyok
Ismerkednèk hölgyel,páral.Irjatok.
Ismerkednèk hölgyel,páral.Irjatok.
Sziasztok. Somogy megyei sportos 47 éves 188 cm magas srác vagyok Szívesen masszíroznék hölgyeket akár a párjukkal közösen is. Tapasztalatom van a masszázsban. Utazni tudok de ha kell helyet is biztosítok Kaposváron. Lehetsz akár a pároddal is, fantasztikus négykezes masszázsban lesz részed. Figyelmes és türelmes vagyok és addig megyek ameddig Te vagy Ti szeretnétek. Viszonzás nem feltétel. Legyen szép napotok.
Budapesti, hármast imádó, igényes párt keresek rendszeres napközbeni találkákra. Nagyon izgat, ha egy nőt többen kényeztetünk, ebben a felállásban nem is vagyok tapasztalatlan.
Sziasztok! Kecskeméten?
Sziasztok!
Holnap estére Kaposvár, Pécs környékén hellyel rendelkező férfi beszállót keresünk hármas szexhez a hölgy örömére40 éves korig! Irjatok bátran privátban!
Holnap estére Kaposvár, Pécs környékén hellyel rendelkező férfi beszállót keresünk hármas szexhez a hölgy örömére40 éves korig! Irjatok bátran privátban!
Sziasztok. Párokkal ismerkednék Szabolcs megyében. Csak hetero alapon.
Sziasztok!
A hétvégén 40-55 közötti házaspárral találkoznék.
A hétvégén 40-55 közötti házaspárral találkoznék.
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok! Ismerkednék, minden jó érdekel! Tatabánya-Tata-Komárom
Szentendrén lakunk, egy sportos, bi, 50-es házibarátot keresünk, vagy szívesen megismerkednénk egy párral!!!
Szeretünk nudizni....
Szeretünk nudizni....
.
Sziasztok!
Ma déltől Alfatalálkozó Monorierdőn. Ha lesznek kint innen párok vagy hölgyek, szívesen ismerkednék, hosszabb távra is!
Ma déltől Alfatalálkozó Monorierdőn. Ha lesznek kint innen párok vagy hölgyek, szívesen ismerkednék, hosszabb távra is!
09:10 [rasalY] Hali 18 ba most Bp 30 át fizetek biszex párnák ha eljön hozzám panzioba vagyok
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
sziasztok . pest megyéből keresünk fiatalabb férfit aki szívesen csatlakozna párhoz