Hölgyekkel, párokkal ismerkedek, akik nyitottak a punciba élvezésre. Maximális diszkréció.
Sziasztok! Igényes, Budapesti pár házibarátja lennék.
Nyíregyházán kellemes párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
#10753 ma 07:02 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)atlagospar1980atlagospar1980 Sziasztok 40 éves pasi vagyok orális dolgokra keresek hölgyet 18-40 éves korig valamit valamiért alapon viber ok
Sziasztok párral ismerkednék aki fiút keres a többit priviben előre is köszönöm !
Zalaegerszeg környékén helyel rendelkezőt szopatnek méretem 18/7.imádom bő nyállal torkosan szopatni.
Esztergom - Szentendre között keresek elsősorban párt, vagy lányt hosszú távra. Keress üzenetben.
Majdnemhogy esélytelen,de Nagykanizsa, Csurgó környékén pár, aki biszex házibarátot keres?
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Budapesten maszekolnék..nagyon
Kiverem , beverem , beütöm , teszek veszek , felverek..
Kifestenék ,
Apróságokat megbütykölnék , megszerelnék akár téged is ...
Jah ..profi vagyok hajmosásban hajfonásban hajfeltekeréseben (azt csak közben
Kiverem , beverem , beütöm , teszek veszek , felverek..
Kifestenék ,
Apróságokat megbütykölnék , megszerelnék akár téged is ...
Jah ..profi vagyok hajmosásban hajfonásban hajfeltekeréseben (azt csak közben
Sziasztok!
30-55év közötti házaspár házibarátja lennék Kaposvár és annak 80 km-es körzetében.
49éves, független,fiatalos,nem dohányzó,potens férfi vagyok.
30-55év közötti házaspár házibarátja lennék Kaposvár és annak 80 km-es körzetében.
49éves, független,fiatalos,nem dohányzó,potens férfi vagyok.
Győr és környékéről ismerkednék.
Sopron környékén keresek párt ahol lehetnék a házibarát. Kormegkötés nélkül.
feri196906@freemail.hu
feri196906@freemail.hu
Igényes pár , nem kamus talalkozni is akaro párt , nagymeretu pasit keres mai napra!
Nyiregyhazan hely van.
Nyiregyhazan hely van.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
arátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sexéhes párt keresek. Főzők mosok mosogatók. Stb. Kor alkat nem számít.
Budapesten, kis tapasztalattal rendelkező párként keresünk egy türelmes, fogalmazni és udvarolni is képes férfit, akivel hosszú távon tudnánk élvezni a hármasszex örömeit.
Nem bánjuk ha van feleséged, párod, így talán kevésbé vagy kicsapongó.
A személyes találkozó előtt szeretnénk írásban kicsit megismerni és ha szimpatikus vagy képet cserélni. Adatlapunkon a főbb paramétereket bejelöltük, kérlek ezt vedd figyelembe, azoktól eltérni nem fogunk még a Te kedvedért sem! (kor, alkat, magasság, lakhely...)
Az sem baj, ha kicsit jártas vagy a masszőrködésben, az elején a hangulat feloldására nagyon jó volna.
Nem a farkad mérete az első számú szempont!
Csak hármasban lehetséges bármi, ha zavar a másik pasi jelenléte, ne is próbálkozz!
Helyünk nincs, ezt közösen kell megoldanunk.
Ha Te is hosszú távra tervezel és tudod a szereped egy ilyen kapcsolatban, várjuk a leveled.
Nem bánjuk ha van feleséged, párod, így talán kevésbé vagy kicsapongó.
A személyes találkozó előtt szeretnénk írásban kicsit megismerni és ha szimpatikus vagy képet cserélni. Adatlapunkon a főbb paramétereket bejelöltük, kérlek ezt vedd figyelembe, azoktól eltérni nem fogunk még a Te kedvedért sem! (kor, alkat, magasság, lakhely...)
Az sem baj, ha kicsit jártas vagy a masszőrködésben, az elején a hangulat feloldására nagyon jó volna.
Nem a farkad mérete az első számú szempont!
Csak hármasban lehetséges bármi, ha zavar a másik pasi jelenléte, ne is próbálkozz!
Helyünk nincs, ezt közösen kell megoldanunk.
Ha Te is hosszú távra tervezel és tudod a szereped egy ilyen kapcsolatban, várjuk a leveled.
Szentendrén lakunk, egy sportos, bi, 50-es házibarátot keresünk, vagy szívesen megismerkednénk egy párral!!!
(csak fotóval! A mi fotóink az oldalunkon)
Szeretünk nudizni....
(csak fotóval! A mi fotóink az oldalunkon)
Szeretünk nudizni....
Biszex vagy melegpár barátjalennék hosszútávon,jászberényben vagy környékén. Üdv Péter.