Sziasztok! Házibarátot keresünk, aki havonta meglátogatna minket!
Sziasztok! 50es biszex hapsi értelmes, igényes emberekkel barátkozna - ismerkedne
VIBER / SKYPE / WHATSAPP

Szia ! Ha elhanyagolt Budapesti nő vagy és egy kis izgalomra vágysz , szeretnél játszani egy 23cm es cerkával . Napközben diszkréten meglátogatnálak vagy az automban is kényeztetnélek mig boltba , fodrászhoz ,stb, mész!
Csak nők !!
Csak nők !!
Pár házibarátja lennék!
Sziasztok!
Házibarát lennék egy kellemes, játékos párnál.
Házibarát lennék egy kellemes, játékos párnál.
Sziasztok párral ismerkednék akár hosszabb távon is hétvégék kellemes eltöltésére. Én 33éves magára adó, intelligens Győr környéki srác vagyok. Megkérem csak komoly, határozott pár jelentkezését várom nem egy mondatos bemutatkozó levélel és elérhetőséggel előre is köszönöm mindenkinek sok sikert kívánok!
sziasztok! 35 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!

Pesten párhoz beszállnék
Sziasztok! Van egy 52-éves szeretőm, mellé keresünk még egy hölgyet!!!! Én 26-éves vagyok!!!
Vau vau. Melyik pár szeretne örökbe fogadni?

Sziasztok Ajka kkén valaki kik?????
20-30 közötti egyetemista/fiatal srácot keresek rendszeres szex havernek - heteró, bi srác érdekelne aki sokat kanos és szeret szexelni
13 kerben van helyem...
13 kerben van helyem...
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

sziasztok! 35 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!
Párral ismerkednék, teljesen testközelből is, forró éjeken át, hátha egymásra szoknánk
Minden megoldás érdekel

Minden megoldás érdekel

Fiatalabb FÉRFIT keresünk aki hozzánk csatlakozna 3 -nak (normális, értelmes
ismerkedési intelligenciával) pest megyében.(férfi-nő páros vagyunk .heterok.) Mindent csak kölcsönös érdeklődés után. .nem ma estéére és nem egy estére keresünk .köszönjük!.
ismerkedési intelligenciával) pest megyében.(férfi-nő páros vagyunk .heterok.) Mindent csak kölcsönös érdeklődés után. .nem ma estéére és nem egy estére keresünk .köszönjük!.

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁROKKAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁROKKAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !