Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Sziasztok !! Párokat keresek ... szex közben kukkolnék wink be is szállhatok ...?!Esetleg hölgyet is keresek szólóban ... adatlapot olvass !!! Házibarát is lehetek hosszútávra ...
Hello!
26 éves férfit asszony kényeztetésére?
26 éves férfit asszony kényeztetésére?

Sziasztok!
Megbízható, kedves, érett házaspárt keresek a hétvégén 3-as örömökre Baranya illetve a szomszédos megyékben.
Megbízható, kedves, érett házaspárt keresek a hétvégén 3-as örömökre Baranya illetve a szomszédos megyékben.
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok . hosszú hétvégére hosszú élvezetekre keresünk fiatal heteró férfit pest megyéből női tagunk közös kényeztetésére. többi az adatlapon ill levélben
Hazibarat állást keres vastag farokkal szigorú!!!! Hetero szexuális vagyok buzi biszex faszvero szóló manusok eszetekbe se jusson hogy hivogassatok, írjatok... De lehet csak hölgy hivasat fogadom!!!! A sok szóló buzi végett!!!
Házibarátnak jelentkezem .Kukkolnék párt szex közben vagy ha szeretnétek a férjjel közösen szopatnám kefélném a feleséget.Fazonra nyírt nem nagy de vastag mindig teli faszommal.
Írjatok.

Győr környékéről ismerkednék.
Értelmes, csinos párhoz társulnék.
Sziasztok Ajkán környékén valos párral ismerkednék

Ma este Kecskeméten, kihez lehetne csatlakozni? Csak privátba köszönőm!
Sziasztok.
Szívesen találkoznák párokkal vagy hölggyel.
Szalkszentmárton homokpusztán lenne találkára alkalmas helyem is, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot.
Feltételeket, részleteket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok.
Szívesen találkoznák párokkal vagy hölggyel.
Szalkszentmárton homokpusztán lenne találkára alkalmas helyem is, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot.
Feltételeket, részleteket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok.
Sziasztok!Kedves pár házibarátja lennék,kor alkat lényegtelen,bi ok,utazni tudok!
Sziasztok!
Sziasztok.44 èves Budapesti ápolt pasi vagyok.Szèp borotvált 17/5-ös vastag farokkal.Ismerkednèk szexèhes elhanyagolt hölgyel.....vagy szimpatikus párral..irjatok....köszi.
Sziasztok! Házibarát lennék...
Sziasztok!
Megbìzható, kellemes pàr hàzibaràtja lennék mindenki örömére.
Megbìzható, kellemes pàr hàzibaràtja lennék mindenki örömére.
13 ker környékén valaki kanosan, aki orál havert keresne? (Kezdő heteró srác is érdekelne)
Jó reggelt! Kecskeméten hpárt fogadnék!