Hármas szexben tapasztalt keresek párokat vagy csajokat hàzibarátotok leszek 16/6 potens padi Kecskemét.
Sziasztok!
Megbízható, kedves, érett házaspárt keresek 3-as örömökre Baranya illetve a szomszédos megyékben.
Megbízható, kedves, érett házaspárt keresek 3-as örömökre Baranya illetve a szomszédos megyékben.
Zala Vas megyében keresek kiszolgálható partnert vagy párt akár házi szolgálóként
18,5 csupasz intim méretel rendelkezem,kerek formás popo
Kérlek használj kedvedre, uralj és birtokolj
Köszönöm a lehetőséget előre is
18,5 csupasz intim méretel rendelkezem,kerek formás popo
Kérlek használj kedvedre, uralj és birtokolj
Köszönöm a lehetőséget előre is
Párral ismerkednék Budapesten és környékén!

Sziasztok! Tatabánya - Komárom környékén ismerkednék! Minden jóban benne vagyok!

Nógrádi pár diszkrét gáláns házibarátot keres.
Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Hajdú,Szabolcs,Borsod megyei párhoz csatlakoznék izgi játékokra.
Előny ha mindketten szeretitek a farkat.
Elképzeléseim,hogy miközben dugom a hölgyet,közben a férfi
tag betolja nekem hátulról.Illetve forditva is.
Pasi egyedül ne keressen
Előny ha mindketten szeretitek a farkat.
Elképzeléseim,hogy miközben dugom a hölgyet,közben a férfi
tag betolja nekem hátulról.Illetve forditva is.
Pasi egyedül ne keressen
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Sziasztok !! Párokat keresek ... szex közben kukkolnék wink be is szállhatok ...?!Esetleg hölgyet is keresek szólóban ... adatlapot olvass !!! Házibarát is lehetek hosszútávra ...
Hello!
26 éves férfit asszony kényeztetésére?
26 éves férfit asszony kényeztetésére?

Sziasztok!
Megbízható, kedves, érett házaspárt keresek a hétvégén 3-as örömökre Baranya illetve a szomszédos megyékben.
Megbízható, kedves, érett házaspárt keresek a hétvégén 3-as örömökre Baranya illetve a szomszédos megyékben.
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok . hosszú hétvégére hosszú élvezetekre keresünk fiatal heteró férfit pest megyéből női tagunk közös kényeztetésére. többi az adatlapon ill levélben
Hazibarat állást keres vastag farokkal szigorú!!!! Hetero szexuális vagyok buzi biszex faszvero szóló manusok eszetekbe se jusson hogy hivogassatok, írjatok... De lehet csak hölgy hivasat fogadom!!!! A sok szóló buzi végett!!!
Házibarátnak jelentkezem .Kukkolnék párt szex közben vagy ha szeretnétek a férjjel közösen szopatnám kefélném a feleséget.Fazonra nyírt nem nagy de vastag mindig teli faszommal.
Írjatok.

Győr környékéről ismerkednék.
Értelmes, csinos párhoz társulnék.
Sziasztok Ajkán környékén valos párral ismerkednék