Szép napot Mindenkinek!Ápolt intelligens,igényes,humoros,kommunikatív (190/110/45 19/6) kellő szexkultúrával,tapasztalattal a hármas tekintetében,a dominanciát,és a gyengédebbb együttlétet is egyformán kedvelő domináns (ami sokkalinkább határozottságot jelent,semmint öncélúságot, a szex tekintetében) Férfiként keresnék:
Pest megyében,ill. Budapesten...
... egy ápolt,igényes,intelligens,vékony/sportos testalkatú Hölgytaggal rendelkező
PÁR-t,Akik hozzám hasonlóan,komoly,hosszabb távú ,"házibarát"-jelleggel aposztrofálható hármas kapcsolatot keresnek! Nyitottság,egymás vágyainak őszinte megismerése,és megvalósítása a cél... Egy Baráti kapcsolat,ahol Mindhárman megélhetjük vágyainkat,és ahol szex előtt,vagy után sem a kínos csendé a főszerep,hanem akár komoly beszélgetés,vagy épp nevetés a fő csapásvonal... Nem baj,ha nyitottak vagytok ,vagy kifejezetten saját indíttatású vágyakkal is rendelkeztek,amik esetleg akár "perverziók" is lehetnek...
Szabadidőben maximálisan Hozzátok alkalmazkodva,komoly,telefonszámos kontakttal indítva az ismerkedést,ahol értelemszerűen Mindhárman kommunikálhatunk, várom privát megkereséseteket!További szép napot,sikeres ismerkedést MIndenkinek!
Pest megyében,ill. Budapesten...
... egy ápolt,igényes,intelligens,vékony/sportos testalkatú Hölgytaggal rendelkező
PÁR-t,Akik hozzám hasonlóan,komoly,hosszabb távú ,"házibarát"-jelleggel aposztrofálható hármas kapcsolatot keresnek! Nyitottság,egymás vágyainak őszinte megismerése,és megvalósítása a cél... Egy Baráti kapcsolat,ahol Mindhárman megélhetjük vágyainkat,és ahol szex előtt,vagy után sem a kínos csendé a főszerep,hanem akár komoly beszélgetés,vagy épp nevetés a fő csapásvonal... Nem baj,ha nyitottak vagytok ,vagy kifejezetten saját indíttatású vágyakkal is rendelkeztek,amik esetleg akár "perverziók" is lehetnek...

Sziasztok betoltetlen gazibarati alasra jelentkeznek Pest megyeben vagy Pesten
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Sziasztok !! Párokhoz csatlakoznék mindenki örömére !!! Adatlapot olvass !! Hosszútávra !!!! üdv
Sziasztok!
Megbízható, kedves, érett házaspárt keresek 3-as örömökre.
Megbízható, kedves, érett házaspárt keresek 3-as örömökre.
Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy és Baranya megyéből..

.
Sziasztok. Szép napot. Ma, holnap, szombatra keresek párt. Akár nálam is megoldható. Videóm is van a pasis oldalon.
HázibarátNŐnket keressük
!

Baranya vagy a szomszédos megyekbol keresünk hazibaratot. Mi egy pécsi pár vagyunk. Többszöri alkalomra, esténként vagy hétvégén!
Fiatalabb FÉRFIT keresünk aki hozzánk csatlakozna 3 -nak (normális, értelmes
ismerkedési intelligenciával) pest megyében.(férfi-nő páros vagyunk .heterok.) Mindent csak kölcsönös érdeklődés után. .nem ma estéére és nem egy estére keresünk .köszönjük!
ismerkedési intelligenciával) pest megyében.(férfi-nő páros vagyunk .heterok.) Mindent csak kölcsönös érdeklődés után. .nem ma estéére és nem egy estére keresünk .köszönjük!
vastag farkú srác pesten ma egy orálra?
orál haverság érdekelne - a 13 kerben van helyem...
orál haverság érdekelne - a 13 kerben van helyem...
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok! Betöltetlen házibarát állásra jelentkeznék!!!
Szegedi vagy környéki pár házibarátja lennék
Sziasztok. Nagykanizsán keresek szolgálható hölgyet.
Ajánlatom: Puncit borotválnék fazonra vagy teljesen csupaszra.
Puncitól a seggig ahol esetleg kényelmetlen vagy nehezen hozzáférhető,
én megcsinálom.
Közbe ha a szimpátia kölcsönös, egy gyengéd, szenvedélyes masszázst is adnék,
ki hogy igényli, extrákkal vagy a nélkül.
Ajánlatom: Puncit borotválnék fazonra vagy teljesen csupaszra.
Puncitól a seggig ahol esetleg kényelmetlen vagy nehezen hozzáférhető,
én megcsinálom.
Közbe ha a szimpátia kölcsönös, egy gyengéd, szenvedélyes masszázst is adnék,
ki hogy igényli, extrákkal vagy a nélkül.
Sziasztok. Parral ismerkednek akar mindkét fél örömére. Esztergom Tatabanya BP környéke
Kedves párt kényeztetnék.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.
Pesten párhoz beszállnék