Bi házibarátot keresünk rendszeres kapcsolatra,esti szabadidővel!Belső levelet kérnénk!
Szerintem te,egy kibaszott inkorrekt ember lehetsz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 02. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 02. hétfő 21:14
Törölt felhasználó (302071)
VIP

Lehet igazad van,tucatnyiszor próbáltunk velük ismerkedni,de mindig eltűnnek,még akkor is mikor ők mondják az időpontot.
Lehet ,recska áll háttérben)) (Ez egy válasz szörnyecske üzenetére (2020. 11. 02. hétfő 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 02. hétfő 21:45
Lehet ,recska áll háttérben)) (Ez egy válasz szörnyecske üzenetére (2020. 11. 02. hétfő 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körül. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok.
Pesten házibarát lennék
Sziasztok!
Írtam Nektek privátban.
Szép napot! (Ez egy válasz 69cuckoldparocska69 üzenetére (2020. 11. 03. kedd 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 03. kedd 13:04
Írtam Nektek privátban.
Szép napot! (Ez egy válasz 69cuckoldparocska69 üzenetére (2020. 11. 03. kedd 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Fiatal pár keres a hölgy tagunk részére házi barátot, tartós lenne a cél de az egyszeri sem gond
(Tehát nem hármas érdekel!) Anett: 29 éves, nagyon csinos 58 kg, 169 cm, szép arc, hosszú szőkés-barna haj, nagy mellek, formás popsi, szűk punci
Akit keresünk: Fiatal (max 35!), sportos, jóképű, egészséges és normális. Nem hátrány ha nagy a farkad
Kérlek csak az keressen akire illik a leírás és aki hajlandó előtte kicsit megismerkedni és nem azonnal dugni akar.
Képeket természetesen küldünk kép ellenében.
BP és környéke! vagy Eger
Fiatal pár keres a hölgy tagunk részére házi barátot, tartós lenne a cél de az egyszeri sem gond

Akit keresünk: Fiatal (max 35!), sportos, jóképű, egészséges és normális. Nem hátrány ha nagy a farkad

Kérlek csak az keressen akire illik a leírás és aki hajlandó előtte kicsit megismerkedni és nem azonnal dugni akar.

Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok!
(Tehát nem hármas érdekel!) Anett: 29 éves, nagyon csinos 58 kg, 169 cm, szép arc, hosszú szőkés-barna haj, nagy mellek, formás popsi, szűk punci

Szeged vagy környéki, szexcentrikus pár ismeretségét keresem. Ápolt, megbízható férfi vagyok. Privátba írjatok
Sziasztok!
Megbízható, kedves, érett, baranyai házaspárt keresek 3-as örömökre.
Megbízható, kedves, érett, baranyai házaspárt keresek 3-as örömökre.

VIP

koboldo ti mar valaha talalkoztatok valakivel vagy csak kabitjatok a népet
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 02. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 02. hétfő 21:14

VIP

Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körül. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok.

VIP

te nem sajna...

te nem sajna... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 02. hétfő 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4418082)
VIP

VIP

Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Megbízható ápolt férfi vagyok nagyobb intím mérettel megbízható kedves szexcentrikus párt keresek képeim vannak írjatok bátran szimpátia fontos!
Sziasztok továbbra is keresek szimpatikus párt. Akik bevennének harmadiknak. Házibarát lennék. Bács-kiskun megyeiek előnyben.