Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Házibarátnak jelentkezem .Kukkolnék párt szex közben vagy ha szeretnétek a férjjel közösen szopatnám kefélném a feleséget.Fazonra nyírt nem nagy de vastag mindig teli faszommal. Írjatok.
Füzesabonyban vagy közvetlen környéken házibarátnak jelentkezem.
Párt keresek, ahol a pasit a hölggyel együtt szophatjuk. Ahol a hölgy teleélvezett punciját, feneket lehet nyalni, verni egymás farkát
Sziasztok. Megismertem egy nőt, aki ki szeretné próbálni nővel, hármas felállásban. Valaki esetleg?
Top komment! Végem van
(Ez egy válasz hencirobi üzenetére (2020. 11. 03. kedd 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne aggódj, én is írtam nekik.
Ezek sosem írnak vissza, még annyit sem, hogy ne haragudj, de nem jössz be. (Ez egy válasz Ldelta üzenetére (2020. 11. 03. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezek sosem írnak vissza, még annyit sem, hogy ne haragudj, de nem jössz be. (Ez egy válasz Ldelta üzenetére (2020. 11. 03. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Szombat éjjel Párhoz csatlakoznék.
kurva linkvaloban
(Ez egy válasz hencirobi üzenetére (2020. 11. 03. kedd 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
vastag farkú kanos srác pesten? 13 kerben van helyem
Szombat este, éjjel bi férfi tagú Párt kényeztetnék.... Privátban írj!
Kecskeméten és csak htávra!!!
Szép napot. Bp pasiként kedves pár barátja lennék. A héten késő estéim szabadok és vasárnap 18 után. Akár nálam is meg oldható. Akár videóm gyarapitása
Bi házibarátot keresünk rendszeres kapcsolatra,esti szabadidővel!Belső levelet kérnénk!
Szerintem te,egy kibaszott inkorrekt ember lehetsz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 02. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 02. hétfő 21:14
Törölt felhasználó (302071)
VIP

Lehet igazad van,tucatnyiszor próbáltunk velük ismerkedni,de mindig eltűnnek,még akkor is mikor ők mondják az időpontot.
Lehet ,recska áll háttérben)) (Ez egy válasz szörnyecske üzenetére (2020. 11. 02. hétfő 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 02. hétfő 21:45
Lehet ,recska áll háttérben)) (Ez egy válasz szörnyecske üzenetére (2020. 11. 02. hétfő 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körül. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok.
Pesten házibarát lennék
Sziasztok!
Írtam Nektek privátban.
Szép napot! (Ez egy válasz 69cuckoldparocska69 üzenetére (2020. 11. 03. kedd 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 03. kedd 13:04
Írtam Nektek privátban.
Szép napot! (Ez egy válasz 69cuckoldparocska69 üzenetére (2020. 11. 03. kedd 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Fiatal pár keres a hölgy tagunk részére házi barátot, tartós lenne a cél de az egyszeri sem gond
(Tehát nem hármas érdekel!) Anett: 29 éves, nagyon csinos 58 kg, 169 cm, szép arc, hosszú szőkés-barna haj, nagy mellek, formás popsi, szűk punci
Akit keresünk: Fiatal (max 35!), sportos, jóképű, egészséges és normális. Nem hátrány ha nagy a farkad
Kérlek csak az keressen akire illik a leírás és aki hajlandó előtte kicsit megismerkedni és nem azonnal dugni akar.
Képeket természetesen küldünk kép ellenében.
BP és környéke! vagy Eger
Fiatal pár keres a hölgy tagunk részére házi barátot, tartós lenne a cél de az egyszeri sem gond

Akit keresünk: Fiatal (max 35!), sportos, jóképű, egészséges és normális. Nem hátrány ha nagy a farkad

Kérlek csak az keressen akire illik a leírás és aki hajlandó előtte kicsit megismerkedni és nem azonnal dugni akar.
Képeket természetesen küldünk kép ellenében.

BP és környéke! vagy Eger
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !