Házibarátot keresünk mindkettőnk örömére,rendszeres kapcsolatra.Privi!
Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek / fotóználak is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sziasztok
Budán házibarát lennék nemcsak hetero alapon és intimfodrászatot vállalok
Budán házibarát lennék nemcsak hetero alapon és intimfodrászatot vállalok
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Jó reggelt! Tudom korai, de kinek lenne kedve házibaráttá válni fejér megyében? 24 éves intelligens, (remélem) heteró srác. Csak ennyi.
Középkorú 50eves pasi keres hármas szexet, gyakorolni akaró vékony nagyobb ajkú és csikloja teljesen borotvált, (hetero) ffi tagú!!!) valós párt!!! Elég a sok kamubol... Álmodozó pasik hivasabol.... Csak hölgy jelentkezést várok!!!
Házibarát lennék privi...
Szegeden vagy környékén párhoz csatlakoznék

Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok Gödöllőn keresek párt
40 éves sportos kan ,privi.....

40 éves sportos kan ,privi.....
Fiatalabb FÉRFIT keresünk aki hozzánk csatlakozna 3 -nak (normális, értelmes
ismerkedési intelligenciával) pest megyében.(férfi-nő páros vagyunk .heterok.) Mindent csak kölcsönös érdeklődés után. .nem ma estéére és nem egy estére keresünk .köszönjük!
ismerkedési intelligenciával) pest megyében.(férfi-nő páros vagyunk .heterok.) Mindent csak kölcsönös érdeklődés után. .nem ma estéére és nem egy estére keresünk .köszönjük!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Sziasztok
Budán házibarát lennék nemcsak hetero alapon
Budán házibarát lennék nemcsak hetero alapon
Sziasztok!
Megbízható, kedves, érett, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
Megbízható, kedves, érett, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
Szolnok
50es bi hapsi értelmes, igényes emberekkel barátkozna
50es bi hapsi értelmes, igényes emberekkel barátkozna

Sziasztok! Gyms megyei lánnyal, párral ismerkednék aki fiút keresne.
vastag farkú srác pesten ma egy orálra?
orál haverság érdekelne - a 13 kerben van helyem...
orál haverság érdekelne - a 13 kerben van helyem...
Szép napot!
Középkorú férfi vagyok!
Olyan par-hazaspar ismeretséget keresem akik tisztában vannak a házibarát szó fogalmáról.....
Magamról pár szó....
40 es éveim véget járom 175 cm 90 kg 15/5 intim részén borotvált
Biztos nem fogtok kapkodni egy középkorú átlagos testalkatú nem nagy méretű pasi után,de hátha....????
Amennyiben ezek tudatában is meg ismernétek írjátok pár szót Magatokról
Középkorú férfi vagyok!
Olyan par-hazaspar ismeretséget keresem akik tisztában vannak a házibarát szó fogalmáról.....
Magamról pár szó....
40 es éveim véget járom 175 cm 90 kg 15/5 intim részén borotvált
Biztos nem fogtok kapkodni egy középkorú átlagos testalkatú nem nagy méretű pasi után,de hátha....????
Amennyiben ezek tudatában is meg ismernétek írjátok pár szót Magatokról
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát idösebb pároknál! Ff tagunk voltam!
Sziasztok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye északi részéről szívesen ismerkednék, diszkrét hármas élvezetekre vágyó párral! Találkákra alkalmas helyet meg tudom oldani! Mindenkinek nagyon sok kellemes élményt kívánok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye északi részéről szívesen ismerkednék, diszkrét hármas élvezetekre vágyó párral! Találkákra alkalmas helyet meg tudom oldani! Mindenkinek nagyon sok kellemes élményt kívánok.