Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy és Baranya megyéből

(Ez egy válasz athlon020 üzenetére (2020. 11. 14. szombat 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 14. szombat 06:06

Sziasztok
Szolnok körül keresek egy part ahol hazibarat lehetnek

pesten keresek vastag farkú srácot - rendszeres orál havert - 13 ker?
hétvégén egy cumi érdekelne valakit? szopnék :P
hétvégén egy cumi érdekelne valakit? szopnék :P
Sziasztok,
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
Izgalomra vágysz?
Email címed írd meg és lesz
Email címed írd meg és lesz

Sziasztok!
Szolnok környékén keresek párt
Szolnok környékén keresek párt

Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok

Házibarátot keresünk a közelünkböl.föleg cukold jelegü sexre ahol elöttem dugja szopatja a feleségem.nagy farok elönyt jelent.nem levelezgetni szeretnénk .ónodon élünk tehát a környékről keresnénk.
Sziasztok! Párokkal ismerkednék Debrecen környékén hetero alapon
Pesten házibarát lennék.
Sziasztok szombat estétől programot keresnénk mint a törvény is írja vasárnap reggelig.......
Sziasztok!
Megbízható, kedves, érett, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a héten. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
Megbízható, kedves, érett, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a héten. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
Sziasztok párral ismerkednék akár hosszabb távon is két hetente hétvégéim szabadok 34 éves intelligens, határozott magár adó srác vagyok hasonló gondolkodású szexuálisan túl fűtött párt keresek voltam már házibarát tudom milyen a többit privátban elérhetőseggel van viber.... Stb aki komolyan gondol a írjon vas, Veszprém, Fejér, kom, Győr megye érdekel köszönöm!
Sziasztok párral ismerkednék akár hosszabb távon is két hetente hétvégéim szabadok 34 éves intelligens, határozott magár adó srác vagyok hasonló gondolkodású szexuálisan túl fűtött párt keresek voltam már házibarát tudom milyen a többit privátban elérhetőseggel van viber.... Stb aki komolyan gondol a írjon vas, Veszprém, Fejér, kom, Győr megye érdekel köszönöm!
pesten bi srácként keresek vastag farkú - rendszeres orál havert
Sziasztok!
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Sziasztok!Bi férfitagú pár házibarátja lennék,utazni tudok!
Sziasztok! Cegléd és környékén ismerkednék pártokkal, rendszeres alkalmi együttlétre!
Masszőrt keresünk péntek estere
Helyünk van

Helyünk van