Eger környékén szívesen masszírozok.
Mai nap Bi passzív férfi,fogadna párokat szóló férfit Kecskeméten kulturált lakáson.De házi barátként is csatlakoznék mind két fél örömére.Privátban irj.
Szia! Ha kipróbálnál egy 23 cm és cerkát. Holnap napközben budapesti nő játszótársa lennék! Csak nők!!
sziasztok
biszex aktiv ferfi vagyok,bi parokhoz csatlakoznek mindket fel vagy csak a pasi oromere a holgy jelenleteben
magas,ferfias vagyok 18cm-es formas borotvalt farokkal
van tapasztalatom,van autom,tudok utazni
irjatok ,ismerkedjunk
SZOLO FERFI NEEE!!!
oxigen80@gmail.com
biszex aktiv ferfi vagyok,bi parokhoz csatlakoznek mindket fel vagy csak a pasi oromere a holgy jelenleteben
magas,ferfias vagyok 18cm-es formas borotvalt farokkal
van tapasztalatom,van autom,tudok utazni
irjatok ,ismerkedjunk
SZOLO FERFI NEEE!!!
oxigen80@gmail.com
Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek / fotóználak is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Mai nap Bi passzív férfi,fogadna párokat szóló férfit Kecskeméten kulturált lakáson.De házi barátként is csatlakoznék mind két fél örömére.Privátban irj.
Sziasztok,
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Swinger és swinger klubba járók nem továbbá nőként vagy párként regisztrált férfiakat sem keresek!
Privátban tudjuk folytatni az értekezést.
Köszönöm
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Swinger és swinger klubba járók nem továbbá nőként vagy párként regisztrált férfiakat sem keresek!
Privátban tudjuk folytatni az értekezést.
Köszönöm
Nyíregyházán kedves párt párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Hali! Hoki, lazulás most reggel, vagy délután valamikor? Kiveretnéd? Cumi is ok egyoldalúan. Viszonoznod nem kell. Helyem van.
Írj valahol:
email / hangouts / skype:
helping.friend.bp@gmail.com
Ha az jobb, viber is van.
Írj valahol:
email / hangouts / skype:
helping.friend.bp@gmail.com
Ha az jobb, viber is van.
13 kerben vastag farkú, gyakran kanos heteró vagy bi pasit/srácot keresek orálra-valaki privi?
KE megyében hölgyhöz, párhoz csatlakozna 2 bi pasi. Ápoltak vagyunk, igényes a megjelenésünk, és szeretjük a kifinomult erotikát. Keressetek minket ! Utazni tudunk.
4 vagy 13 kerben valaki ismerkedne? gyakran kanos heteró pasi?
Helló. Hívott már így valaki házhoz?
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! ! 40 es pár vagyunk keresnénk házi barátokat ! Első sorban 30-50 évesig . Olyat aki nem a kemény sexet kedveli és nyitott ! És nem ijed meg az utazás vagy egyéb költségektől !
Házibarát lenék heves megyében
Hello szivesen lennek hazibarat Pesten vagy Pest megyeben
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Sziasztok!Párral esetleg Hölggyel ismerkednék!! Akinek lenne kedve az írjon..Igényes,normális és házi barát is lennék!!Előre köszönöm ha írsz.. Szép estét.
Sziasztok.
Fiatal 22eves sportos testalkatú sráckent keresek magam mellé partnert/partnereket.
Nyitott vagyok minden újra, szeretnék kiprobalni új dolgokat.
Ha esetleg szívesen megismernel/megismernetek nyugodtan írjátok.
Nem feltétlen egy alkalomra keresnek... smile
Fiatal 22eves sportos testalkatú sráckent keresek magam mellé partnert/partnereket.
Nyitott vagyok minden újra, szeretnék kiprobalni új dolgokat.
Ha esetleg szívesen megismernel/megismernetek nyugodtan írjátok.
Nem feltétlen egy alkalomra keresnek... smile