Pesten hazibarát lennék.irjatok
Helloka.irj
(Ez egy válasz mossion üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
dekoratív, érett, intelligens hölgyet fogadnék Pécsett belvárosi, igényes otthonomban itt alvási lehetőséggel továbbá megbízható, kedves, 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt is szívesen megismernék Pécs és annak 70-80 km-es körzetében. Gyakran járok Szigetváron, Dombóváron, Siklóson illetve Szekszárdon. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Ami, aki nem szerepel a Kit keresek? résznél értelemszerűen nem is keresem.
Miklós
dekoratív, érett, intelligens hölgyet fogadnék Pécsett belvárosi, igényes otthonomban itt alvási lehetőséggel továbbá megbízható, kedves, 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt is szívesen megismernék Pécs és annak 70-80 km-es körzetében. Gyakran járok Szigetváron, Dombóváron, Siklóson illetve Szekszárdon. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Ami, aki nem szerepel a Kit keresek? résznél értelemszerűen nem is keresem.
Miklós
Heves megyében lenék házibarat uni bi vagyok
Házi barát!!
házibarátot keresünk bi pasit
Szolnok
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel barátkozna
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel barátkozna

Sziasztok. Vásárosnamény, Mátészalka környékéről ismerkednék párral. Csak hetero alapon. Olyanokkal akik mernek is találkozni.
Nyíregyházán kedves párt párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Keresek holgyet, pasit vagy part. Kedvelem a sub szerepet, parnak akar "szolgaja" is lennek. Szimpatia fontos, kor, alkat nem annyira. Utazni tudok.
Mai nap Bi passzív férfi,fogadna párokat szóló férfit Kecskeméten kulturált lakáson.De házi barátként is csatlakoznék mind két fél örömére.Privátban irj.
Sziasztok,
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
Sziasztok!
Házibarát lennék Székesfehérvár +100km-es körzetében.
Normális,nem kamus pasi...
Attila
Házibarát lennék Székesfehérvár +100km-es körzetében.
Normális,nem kamus pasi...
Attila
Sziasztok !!! Párokat kukkolnék szex közben !!! Adatlapot olvass !!!
Bács megyében keresek belevaló csajokat szeretőd lennék hosszútávon de kötetlenül minden vàgyad teljesítem, hogy csúcsra juthass tabuk nélkül.50-es nem független pasi vagyok.
Sziasztok!
Párt keresek hosszú távú titkos kapcsolatra. A 18-45év közötti korosztályban. Elhanyagolt férjként, titokban, teljes diszkréció mellett. Fiatal, 30-as, 180 magas, 95kilos, sportos, izmos alkat vagyok, teljesen borotvált. Tapasztalt hármas és négyes többes felállásban, és a nagy kedvenc cuckold játékokban is. Bi kíváncsiság nem feltétel de nem is kizáró. Miskolcon néha akad helyem is. Privátban folytassuk..
Párt keresek hosszú távú titkos kapcsolatra. A 18-45év közötti korosztályban. Elhanyagolt férjként, titokban, teljes diszkréció mellett. Fiatal, 30-as, 180 magas, 95kilos, sportos, izmos alkat vagyok, teljesen borotvált. Tapasztalt hármas és négyes többes felállásban, és a nagy kedvenc cuckold játékokban is. Bi kíváncsiság nem feltétel de nem is kizáró. Miskolcon néha akad helyem is. Privátban folytassuk..

Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Megbaszom a feleséged, te meg szó nélkül kinyalod belőle a gecit!
Sziasztok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye északi részéről szívesen ismerkednék, diszkrét hármas élvezetekre vágyó párral! Találkákra alkalmas helyet meg tudom oldani! Mindenkinek nagyon sok kellemes élményt kívánok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye északi részéről szívesen ismerkednék, diszkrét hármas élvezetekre vágyó párral! Találkákra alkalmas helyet meg tudom oldani! Mindenkinek nagyon sok kellemes élményt kívánok.