potens, többlövetű kandúr keresi kancáját...kamuk ne! láthatsz kamerán is ha én is téged, telefonon is tudunk beszélni, nincs emailen képküldözgetés! Esetleg párokkal is, ameddig egyedülálló vagyok. Inkább hosszútávban gondolkozom mert az ilyen felszínes 1 éjszakás meg 1-2 órás találkák nem a kedvenceim...Adatlapomon sok mindent leírtam, képeket is látsz rólam
:*

Sziasztok. Somogy megyei pár keres. Többi az adatlapunkon. Köszönjük, hogy megnézitek
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok.
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
Sziasztok! Esetleg megfelelnék?
Beszélgessünk! Üdv: Roland
(Ez egy válasz felhőcskék üzenetére (2020. 12. 07. hétfő 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
dekoratív, érett, intelligens hölgyet fogadnék Pécsett belvárosi, igényes otthonomban itt alvási lehetőséggel továbbá megbízható, kedves, 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt is szívesen megismernék Pécs és annak 70-80 km-es körzetében. Gyakran járok Szigetváron, Dombóváron, Siklóson illetve Szekszárdon. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Ami, aki nem szerepel a Kit keresek? résznél értelemszerűen nem is keresem.
dekoratív, érett, intelligens hölgyet fogadnék Pécsett belvárosi, igényes otthonomban itt alvási lehetőséggel továbbá megbízható, kedves, 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt is szívesen megismernék Pécs és annak 70-80 km-es körzetében. Gyakran járok Szigetváron, Dombóváron, Siklóson illetve Szekszárdon. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Ami, aki nem szerepel a Kit keresek? résznél értelemszerűen nem is keresem.
Sziasztok én egy pápai ápolt sportos bi srác vagyok szívesen lennék pároknak lányoknak fiúknak a házi barátja?! Nyitott vagyok mindenre ami jól esik!
Sziasztok . Pécsett keresek ápolt , igényes , diszkrét valós párt . Ápolt 40 es pasi vagyok .
Heves megyei bi párt keresek
Napközben bi vagy heteró srác Budapesten orálra? 13 ker?
van helyem
van helyem
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Házibarát állás betöltésére szeximádó, nyitott pár ismeretségét keresem Szeged és környékén. Megbízható, nem szájhős, diszkrét férfi vagyok. Privátba írjatok!
Sziasztok! Miskolcon házibarátot keresünk!
Komárom és környéki srácokkal ismerkednék .. vagy aki szokott erre járni ? Győr? Tatabánya?! De utazás megoldható!
Elsősorban rendszeres potens jó farkú pasit keresek aki szopatna, és dugna ha úgy alakul..
De közös hokiban is benne vagyok.. vagy kiverném valakinek esetleg nézném ahogy veri.. Sok minden érdekel..
Ha felkeltettem a érdeklődésed írj nyugodtan ..
Elsősorban rendszeres potens jó farkú pasit keresek aki szopatna, és dugna ha úgy alakul..
De közös hokiban is benne vagyok.. vagy kiverném valakinek esetleg nézném ahogy veri.. Sok minden érdekel..
Ha felkeltettem a érdeklődésed írj nyugodtan ..
Sziasztok. Nőt vagy párt keresek napközbeni találkozáshozVeszprém és környékéről. Házibarát is lennék hosszabb távra.
Szolnok
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel barátkozna
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel barátkozna

Napközben bi vagy heteró srác Budapesten orálra? 13 ker?
van helyem
van helyem
Egyetértek. Másik profiljuk Patricia321. Tudnák még írni pár ilyet, akinek 2-3 profilja van, de nem is érdemes erre pazarolnom az időmet. Szerencsére vannak komoly, érett, korrekt párok is az oldalon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 06. vasárnap 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 06. vasárnap 17:17
Törölt felhasználó (4461372)
VIP

Hatalmas kamusok, szoval tuti nem!
Zalaegerszeg környékén tele élvezett puncit dugnek
Sziasztok!
Párt keresek hosszú távú titkos kapcsolatra. A 18-45év közötti korosztályban. Elhanyagolt férjként, titokban, teljes diszkréció mellett. Fiatal, 30-as, 180 magas, 95kilos, sportos, izmos alkat vagyok, teljesen borotvált. Tapasztalt hármas és négyes többes felállásban, és a nagy kedvenc cuckold játékokban is. Miskolcon néha akad helyem is. Privátban folytassuk..
Párt keresek hosszú távú titkos kapcsolatra. A 18-45év közötti korosztályban. Elhanyagolt férjként, titokban, teljes diszkréció mellett. Fiatal, 30-as, 180 magas, 95kilos, sportos, izmos alkat vagyok, teljesen borotvált. Tapasztalt hármas és négyes többes felállásban, és a nagy kedvenc cuckold játékokban is. Miskolcon néha akad helyem is. Privátban folytassuk..