Srácot keresünk ma éjszakára!
Sziasztok!Hölggyel és Párral ismerkednék!! Diszkréció fontos!!Igényes,kedves,normális embereket keresek!!Szimpátia kialakítása fontos!!Állandó házibarát is lennék!! Előre köszi hogy írsz!! Szép napot!!
Vékony holgytagu párt keresek szendvics sex gyakorlásra, kifulladasig
Hetero vagy Bisex párokhoz csatlakoznék.
Kiváncsi hetero pasi vagyok.
Kiváncsi hetero pasi vagyok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Sziasztok,
dekoratív, érett, intelligens hölgyet fogadnék Pécsett belvárosi, igényes otthonomban itt alvási lehetőséggel továbbá megbízható, kedves, 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt is szívesen megismernék Pécs és annak 70-80 km-es körzetében. Gyakran járok Szigetváron, Dombóváron, Siklóson illetve Szekszárdon. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Ami, aki nem szerepel a Kit keresek? résznél értelemszerűen nem is keresem.
dekoratív, érett, intelligens hölgyet fogadnék Pécsett belvárosi, igényes otthonomban itt alvási lehetőséggel továbbá megbízható, kedves, 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt is szívesen megismernék Pécs és annak 70-80 km-es körzetében. Gyakran járok Szigetváron, Dombóváron, Siklóson illetve Szekszárdon. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Ami, aki nem szerepel a Kit keresek? résznél értelemszerűen nem is keresem.
Tatabánya környékén szívesen csatlakoznék idősebb párhoz, vagy fél párhoz ...
Párral lánnyal ma szex
Jó reggelt! Szimpatikus párt keresek hármas szexre vagy egyéb finomságokra hetero alapon. Valós, egyedülálló férfi vagyok aki hellyel rendelkezik, de utazni is tud! Írjatok bizalommal!
sziasztok. merre laktok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 09. szerda 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 09. szerda 19:02
Törölt felhasználó (4357372)

Sziasztok!
Házibarátot keresünk,egy hetero férfi személyében,kizárólag a hölgytag örömére.
Sziasztok!
Sziasztok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye északi részéről szívesen ismerkednék, diszkrét hármas élvezetekre vágyó párral! Találkákra alkalmas helyet meg tudom oldani! De az utazás sem jelent gondot. Nem egy alkalomba gondolkodok. Mindenkinek nagyon sok kellemes élményt kívánok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye északi részéről szívesen ismerkednék, diszkrét hármas élvezetekre vágyó párral! Találkákra alkalmas helyet meg tudom oldani! De az utazás sem jelent gondot. Nem egy alkalomba gondolkodok. Mindenkinek nagyon sok kellemes élményt kívánok.
Sziasztok.
Vasmegyében, gyms megyében vagy zalamegyében élő párral ismerkednék.
Olyan párt keresek akik hosszutávra ismerkednének egy magamfajta fiatal sportos pasival.
Természetesen képet privátba küldök és szeretném is ott folytatni az ismerkedést!
Vasmegyében, gyms megyében vagy zalamegyében élő párral ismerkednék.
Olyan párt keresek akik hosszutávra ismerkednének egy magamfajta fiatal sportos pasival.
Természetesen képet privátba küldök és szeretném is ott folytatni az ismerkedést!
Vékony lányt keresek
Nyíregyházán kedves párt párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Valaki ismerkedni ?
Potens jó farkú srác van Komárom vagy környékén?
Valakinek szívesen lennék a rendszeres kielégítője.. ahogy csak te akarod ..
Potens jó farkú srác van Komárom vagy környékén?
Valakinek szívesen lennék a rendszeres kielégítője.. ahogy csak te akarod ..

Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

potens, többlövetű kandúr keresi kancáját...kamuk ne! láthatsz kamerán is ha én is téged, telefonon is tudunk beszélni, nincs emailen képküldözgetés! Esetleg párokkal is, ameddig egyedülálló vagyok. Inkább hosszútávban gondolkozom mert az ilyen felszínes 1 éjszakás meg 1-2 órás találkák nem a kedvenceim...Adatlapomon sok mindent leírtam, képeket is látsz rólam
:*

Sziasztok. Somogy megyei pár keres. Többi az adatlapunkon. Köszönjük, hogy megnézitek
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!