A kíváncsi hetero, mindig jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 10. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 10. csütörtök 14:09

Törölt felhasználó (1024902)

Hetero vagy Bisex párokhoz csatlakoznék.
Kiváncsi hetero pasi vagyok.
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Mai nap Bi passzív férfi,fogadna párokat szóló férfit Kecskeméten kulturált lakáson.De házi barátként is csatlakoznék mind két fél örömére.Privátban irj.
Macis alkatú házibarát kerestetik.
Heves megyében lenék házibarát
Sziasztok az adatlapunkon leírtak szeribt megbízható normális házibarátot kereesünk
Sziasztok! Párt hölgyet fogadnám!
Heves megyében keres valaki házibarátot?
sziasztok,éjjel otthonunkban fogadunk ápolt,kulturált úriembert. Budapestiek előnyben. részletekért privátban keressetek.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Hazibarat lennek ha sujom nem zavar
Srácot keresünk ma éjszakára!
Sziasztok!Hölggyel és Párral ismerkednék!! Diszkréció fontos!!Igényes,kedves,normális embereket keresek!!Szimpátia kialakítása fontos!!Állandó házibarát is lennék!! Előre köszi hogy írsz!! Szép napot!!
Vékony holgytagu párt keresek szendvics sex gyakorlásra, kifulladasig
Hetero vagy Bisex párokhoz csatlakoznék.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Sziasztok,
dekoratív, érett, intelligens hölgyet fogadnék Pécsett belvárosi, igényes otthonomban itt alvási lehetőséggel továbbá megbízható, kedves, 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt is szívesen megismernék Pécs és annak 70-80 km-es körzetében. Gyakran járok Szigetváron, Dombóváron, Siklóson illetve Szekszárdon. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Ami, aki nem szerepel a Kit keresek? résznél értelemszerűen nem is keresem.
dekoratív, érett, intelligens hölgyet fogadnék Pécsett belvárosi, igényes otthonomban itt alvási lehetőséggel továbbá megbízható, kedves, 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt is szívesen megismernék Pécs és annak 70-80 km-es körzetében. Gyakran járok Szigetváron, Dombóváron, Siklóson illetve Szekszárdon. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Ami, aki nem szerepel a Kit keresek? résznél értelemszerűen nem is keresem.
Tatabánya környékén szívesen csatlakoznék idősebb párhoz, vagy fél párhoz ...
Párral lánnyal ma szex