Házibarát lennék Győr ill. a megyében. 55 éves nem független férfi vagyok
Sziasztok!
Kellemes, diszkrét pàr hàzibaràtja lennék. Kérem csak az jelentkezzen aki elfogadja, hogy 55 éves vagyok. Helyem van.
Kellemes, diszkrét pàr hàzibaràtja lennék. Kérem csak az jelentkezzen aki elfogadja, hogy 55 éves vagyok. Helyem van.
Sziasztok,
szabad vagyok az év hátralévő részében. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon. Legalkalmasabb időpont a találkára 16-17 és 19 óra között lenne mivel nem szeretnék senkinél sem ott éjszakázni.
Köszönöm
szabad vagyok az év hátralévő részében. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon. Legalkalmasabb időpont a találkára 16-17 és 19 óra között lenne mivel nem szeretnék senkinél sem ott éjszakázni.
Köszönöm
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok. Parral ismerkednek akar mindkét fél örömére. Esztergom Tatabanya BP környéke
Extrem nagymeretu pasit keresnenk! Nyiregyhaza
Mai nap ha valaki unatkozik,férfi vagy pár szívesen látom kulturált otthonomba akár egy jó masszázsra is Kecskeméten!De párokhoz is szívesen csatlakozom akár házi barátként is
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát és combfixet. 38éves pasi vagyok
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok,
szabad vagyok az év hátralévő részében. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon .
szabad vagyok az év hátralévő részében. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon .
Sziasztok! Párt keresek vagy esetleg hölgyet tartós kapcsolatra bpn! Jan 4 ig bármelyik este jó ha előre egyeztetünk. Helyem sajnos nincs. Kor alkat annyira nem lényeges. Sziasztok!
Idősebb pár hazibaratja lennék alkat nem számít imadom a kövér női testet szeretek hosszan nyalni
Szimpatikus párt keresek hármasszexre vagy egyéb finomságokra hetero alapon, esetleg hölgyet. Valós, egyedülálló férfi vagyok aki hellyel rendelkezik, de utazni is tud! Ápolt, megbízható és értelmes. Telefonszámcsere alap!
Mai nap ha valaki unatkozik,férfi vagy pár szívesen látom kulturált otthonomba akár egy jó masszázsra is Kecskeméten!De párokhoz is szívesen csatlakozom akár házi barátként is
Pesten házibarát lennék
Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk... Nógrádiak előnyben...
Szolnok
50+ bi hapsi diszkrét értelmes emberekkel barátkozna
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 18. péntek 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 18. péntek 07:37

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok

Nyíregyházán kedves párt párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Sziasztok,
Ma délutánra keresnék párt, aki szívesen fogadna egy potens, igényes, ápolt jóképű pasit.
Ma délutánra keresnék párt, aki szívesen fogadna egy potens, igényes, ápolt jóképű pasit.