Sziasztok, olyan hölgyet keresek akinek mélyen lelógó cicijei vannak vagy nagy szeméremajkakkal rendelkezik.kor nem számít lehetsz fiatal vagy idősebb,ha mindkét paraméter megvan az lenne a legjobb.Boldog Újévet mindenkinek.

Olyan pár házibarátja lennék ahol mindkét fél szívesen bekapná méretes farkamat.
Utazás nem gond!
Utazás nem gond!
sziasztok ma estére keresünk egy intelligens pasit
Holnap estére - korunkbeli házaspárt, ismerkedésre vendégül látnánk.Megfelelő IQ val.facebook adatlap kell az azonosításhoz.köszönjük.
Sziasztok,
szabad vagyok az év hátralévő részében. Baranyai, tolnai házaspárt (40-55 között) keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
szabad vagyok az év hátralévő részében. Baranyai, tolnai házaspárt (40-55 között) keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Sziasztok 42 éves sportos férfi házibarát lenne Pestmegye utazni tudok ..privi...
Házibarát lennék privi..
Sziasztok. Vágyaink megéléséhez keresunk ápolt potens ffit
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok
42 éves sportos Pest megyei férfi párt keres hetero alapon privi...
Sziasztok,
Dél Dunántúli házaspárt (40-55 között) keresek hármasra a hétvégén. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Dél Dunántúli házaspárt (40-55 között) keresek hármasra a hétvégén. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Csini párral ismerkednék Bp-en.
Sziasztok! BÚÉK! 35 éves pasi vok Érdről. 183 cm magas, 98 kg súlyú, szőke hajú, kék szemű. Peti. Email, Skype, Hangouts: pasipart3asra@gmail.com. Ma du. vagy este párhoz csatlakoznék, helyem van...
Sziasztok hetero párnál megbízható házibarát lennék.
Sziasztok.
Irjatok skype-n
repton74 a skype nevem. (Ez egy válasz skypyke üzenetére (2020. 12. 31. csütörtök 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Irjatok skype-n
repton74 a skype nevem. (Ez egy válasz skypyke üzenetére (2020. 12. 31. csütörtök 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok!
Házibarátot vagy párt keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
kérünk rólad és álló faszodról is képet
renault68@freemail.hu
Házibarátot vagy párt keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
kérünk rólad és álló faszodról is képet
renault68@freemail.hu
Sziasztok 34/40 par vagyunk keresünk max 16cm farkú pasit aki helyel rendelkezik vibered legyen
3asban kezdő pasiként, normál mérettel keresek Bp-i vagy környéki heteró 35-50 közötti párt, akik bevennének maguk mellé egy megbízható, korrekt pasit hosszabb távon is.
Sziasztok! Zala illetve Vas megyei pár házibarátja lennék, részletek privátban!