sziasztok!
Házibarátot vagy párt keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
kérünk rólad és álló faszodról is képet
renault68@freemail.hu
Házibarátot vagy párt keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
kérünk rólad és álló faszodról is képet
renault68@freemail.hu
Sziasztok.
Irjatok skype-n
repton74 a skype nevem. (Ez egy válasz skypyke üzenetére (2020. 12. 31. csütörtök 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Irjatok skype-n
repton74 a skype nevem. (Ez egy válasz skypyke üzenetére (2020. 12. 31. csütörtök 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok hetero párnál megbízható házibarát lennék.
Sziasztok! BÚÉK! 35 éves pasi vok Érdről. 183 cm magas, 98 kg súlyú, szőke hajú, kék szemű. Peti. Email, Skype, Hangouts: pasipart3asra@gmail.com. Ma du. vagy este párhoz csatlakoznék, helyem van...
Csini párral ismerkednék Bp-en.
Sziasztok,
Dél Dunántúli házaspárt (40-55 között) keresek hármasra a hétvégén. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Dél Dunántúli házaspárt (40-55 között) keresek hármasra a hétvégén. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
42 éves sportos Pest megyei férfi párt keres hetero alapon privi...
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok
Sziasztok. Vágyaink megéléséhez keresunk ápolt potens ffit
Házibarát lennék privi..
Sziasztok 42 éves sportos férfi házibarát lenne Pestmegye utazni tudok ..privi...
Sziasztok,
szabad vagyok az év hátralévő részében. Baranyai, tolnai házaspárt (40-55 között) keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
szabad vagyok az év hátralévő részében. Baranyai, tolnai házaspárt (40-55 között) keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Holnap estére - korunkbeli házaspárt, ismerkedésre vendégül látnánk.Megfelelő IQ val.facebook adatlap kell az azonosításhoz.köszönjük.
sziasztok ma estére keresünk egy intelligens pasit
Olyan pár házibarátja lennék ahol mindkét fél szívesen bekapná méretes farkamat.
Utazás nem gond!
Utazás nem gond!

Sziasztok, olyan hölgyet keresek akinek mélyen lelógó cicijei vannak vagy nagy szeméremajkakkal rendelkezik.kor nem számít lehetsz fiatal vagy idősebb,ha mindkét paraméter megvan az lenne a legjobb.Boldog Újévet mindenkinek.
Ismerkednék hölgyel vagy szimpi párral..kam maszti,kukkolás,szex...ami alakul....írjatok ....szép vastag...
Sziasztok!Szilveszter estéjén vállalom kisebb csoport masszázsát,regenerálását és felpörgetését.
A részleteket prívátban megbeszéljük.Mindenkinek jó szórakozást kívánok,Boldog Új Évet!
A részleteket prívátban megbeszéljük.Mindenkinek jó szórakozást kívánok,Boldog Új Évet!
Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Így...a tele élvezett puncit is tisztára nyalnám ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk... Nógrádiak előnyben !