Sziasztok,
szívesen ismerkedem 40-55 közötti érett házaspárral a Dél-Dunántúlon. Bemutatkozásom, intim és egész alakos fotóim az adatlapomon megtalálhatóak. További ismerkedés szimpátia esetén privátban, Viberen.
Köszönöm
szívesen ismerkedem 40-55 közötti érett házaspárral a Dél-Dunántúlon. Bemutatkozásom, intim és egész alakos fotóim az adatlapomon megtalálhatóak. További ismerkedés szimpátia esetén privátban, Viberen.
Köszönöm
Sziasztok. Diszkrét hosszabb távú kapcsolatra keresnék egy hármasra vágyó párt. Pest megye Déli része, vagy Bács megye Északi része. Találkákra alkalmas helyen lenne, de az utazás sem jelent gondot.
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát és combfixet. 38éves pasi .
jelntkeznék... az póziciora Férfi Nő használhat...
(Ez egy válasz SUPERWILD üzenetére (2021. 01. 15. péntek 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 15. péntek 04:59

54 éves pár keres egy normális megbizható házibarátot hosszú távra!
Fteejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Hátha vannak még csodák!!!Jelezni szeretném, aki nem tud vagy akar fotot mutatni, ne keressen, szintén akinek nincs lefonos elérhetösége!
Hátha vannak még csodák!!!Jelezni szeretném, aki nem tud vagy akar fotot mutatni, ne keressen, szintén akinek nincs lefonos elérhetösége!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Gödöllőn és környékén házibarát lennék ,40 éves sportos kan.....privi...

Sziasztok. Szombathelyi vagy kornyekbeli par hazibaratja lennek.
Fiatal pasi vagyok.
Fiatal pasi vagyok.
Sziasztok betoltetlen hazibarati alasra jelentkeznek hosszutavra.
Sziasztok!
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
Sziasztok!
Kedves pár hazibaratja lennek Budapesten. 36 éves sportos srác vagyok.
Kedves pár hazibaratja lennek Budapesten. 36 éves sportos srác vagyok.
mennék én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 15. péntek 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 15. péntek 07:56
Törölt felhasználó (1082872)

Hazibaratot keresünk, vastag intimmel. Privatban légyszíves...
Kár, hogy olyan messze vagytok..
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 15. péntek 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 15. péntek 07:56
Törölt felhasználó (1082872)

Sziasztok ! Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Persze a tele élvezett puncit is tisztára nyalnám ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk...
54 éves pár keres egy normális megbizható házibarátot hosszú távra!
Sziasztok. Hazibarat lennék! Esztergom Tatabanya BP környéke
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek ma délelőttre. Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Sziasztok!Hölggyel és Párral ismerkednék!! Szimpátia fontos.Első sorban normális,igényes,kedves legyél..Házi barát is lennék szivesen!! Előre köszönöm ha írsz..