Sziasztok.
28 éves orálcentrikusabb.. bevállalós srác vagyok .. perverz hajlamokkal nyes
Győr - Komárom - Tatabánya vonalon ismerkednék ápolt, értelmes srácokkal.. De utazni tudok bizonyos km-en belül.
Olyan srácot keresek aki szeretne magának egy srácot több alkalomra és kedvére használná száját.. és seggét..
Dugás csak gumiba.. (sajnos itt már azt is kikell emelni .. )
Szóval ha te is hasonló minőség mint mennyiség párti vagy akkor keress nyugodtan ..
Mindenkinek jó keresgélést..
kancsimbok22@gmail.com
28 éves orálcentrikusabb.. bevállalós srác vagyok .. perverz hajlamokkal nyes
Győr - Komárom - Tatabánya vonalon ismerkednék ápolt, értelmes srácokkal.. De utazni tudok bizonyos km-en belül.
Olyan srácot keresek aki szeretne magának egy srácot több alkalomra és kedvére használná száját.. és seggét..
Dugás csak gumiba.. (sajnos itt már azt is kikell emelni .. )
Szóval ha te is hasonló minőség mint mennyiség párti vagy akkor keress nyugodtan ..
Mindenkinek jó keresgélést..
kancsimbok22@gmail.com
Igényes pár , vastag , nagyfarkú pasit keres hármasra, duplafarkas sexre.
Szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
Sziasztok....
Közeleg a hétvége!
Közeleg a hétvége!

Nyiregyhazi igenyes par , jokiallasu jomeretu pasit keres Hazibaratnak
sziasztok .házibarát állásra potenciális jelentkezőt várunk részlet a lapunkon .
Sziasztok ! Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Persze a tele élvezett puncit is tisztára nyalnám ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk...
Sziasztok! Nagykanizsán és környékén randiznék alkalmi illetve tartós szexkapcsolat céljából. Ápolt, sportos (184/81) fiatalos pasi vagyok. Helyem van. Kérésre képet tudok küldeni az általatok megadott e-mail címre. Maximális diszkrécióval!!
Szia(sztok)! Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem nyes Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.
Két farok egy punciban sexre keresünk igényes szőrtelen pasit.
Hello. Ma estére keresünk 30-40 közötti bpi pasit. 13.keruletben. Magasabb, nem kövér, jo humorút. Nagyobb mérettel. smile Cuckold játékra. smile 9 után.
Sziasztok,
szívesen ismerkedem 40-55 közötti érett házaspárral a Dél-Dunántúlon. Bemutatkozásom, intim és egész alakos fotóim az adatlapomon megtalálhatóak. További ismerkedés szimpátia esetén privátban, Viberen.
Köszönöm
szívesen ismerkedem 40-55 közötti érett házaspárral a Dél-Dunántúlon. Bemutatkozásom, intim és egész alakos fotóim az adatlapomon megtalálhatóak. További ismerkedés szimpátia esetén privátban, Viberen.
Köszönöm
Sziasztok!
Budapesten ismerkednék kedves párral. 36 éves sportos, harmasban tapasztalt srác vagyok.
Budapesten ismerkednék kedves párral. 36 éves sportos, harmasban tapasztalt srác vagyok.
37 eves pasikent szivesen lenek hazibarat.
35 éves egyedül élő, egyedülálló srác ismerkedne, találkozna inkább hosszabb távú kapcsolatban Nővel vagy párral. Adatlapomon sok minden megtalálható. Képek és video is rólam. Írj vagy jelölj.
Sziasztok! Csini párral ismerkednék BP-en...
Sziasztok!
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
Sziasztok igenyes es megbizhato 38 eves pasikent szivesen lennek hazibarat paroknal.
sziasztok.
volt részem bennem...
Crossdress-ként voltam házibarát. a feleséget is nagyon izgatta,hogy nőként leszopom a férjét,míg ő lovagol.
volt részem bennem...
Crossdress-ként voltam házibarát. a feleséget is nagyon izgatta,hogy nőként leszopom a férjét,míg ő lovagol.