Sziasztok,
szívesen ismerkedem 40-55 közötti érett házaspárral a Dél-Dunántúlon. Bemutatkozásom, intim és egész alakos fotóim az adatlapomon megtalálhatóak. További ismerkedés szimpátia esetén privátban, Viberen.
Köszönöm
szívesen ismerkedem 40-55 közötti érett házaspárral a Dél-Dunántúlon. Bemutatkozásom, intim és egész alakos fotóim az adatlapomon megtalálhatóak. További ismerkedés szimpátia esetén privátban, Viberen.
Köszönöm
Sziasztok!
Budapesten ismerkednék kedves párral. 36 éves sportos, harmasban tapasztalt srác vagyok.
Budapesten ismerkednék kedves párral. 36 éves sportos, harmasban tapasztalt srác vagyok.
37 eves pasikent szivesen lenek hazibarat.
35 éves egyedül élő, egyedülálló srác ismerkedne, találkozna inkább hosszabb távú kapcsolatban Nővel vagy párral. Adatlapomon sok minden megtalálható. Képek és video is rólam. Írj vagy jelölj.
Sziasztok! Csini párral ismerkednék BP-en...
Sziasztok!
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
Sziasztok igenyes es megbizhato 38 eves pasikent szivesen lennek hazibarat paroknal.
sziasztok.
volt részem bennem...
Crossdress-ként voltam házibarát. a feleséget is nagyon izgatta,hogy nőként leszopom a férjét,míg ő lovagol.
volt részem bennem...
Crossdress-ként voltam házibarát. a feleséget is nagyon izgatta,hogy nőként leszopom a férjét,míg ő lovagol.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok pár házi barátja lennék akár odakoltozessel
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok
33 éves srác vagyok érett párral ismerkednék 60-70 év körüliekkel minden megoldás érdekel
Szép napot. Bp pasiként kedves párhoz csatlakoznék. Sajnos ma át lettem vágva rendesen :( valós párt keresek aki mer találkozni is. Akár nálam is jó
Sziasztok,
Köszönöm
Köszönöm
Sziasztok. Diszkrét hosszabb távú kapcsolatra keresnék egy hármasra vágyó párt. Pest megye Déli része, vagy Bács megye Északi része. Találkákra alkalmas helyen lenne, de az utazás sem jelent gondot.
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát és combfixet. 38éves pasi .
jelntkeznék... az póziciora Férfi Nő használhat...
(Ez egy válasz SUPERWILD üzenetére (2021. 01. 15. péntek 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 15. péntek 04:59

54 éves pár keres egy normális megbizható házibarátot hosszú távra!
Fteejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Hátha vannak még csodák!!!Jelezni szeretném, aki nem tud vagy akar fotot mutatni, ne keressen, szintén akinek nincs lefonos elérhetösége!
Fteejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Hátha vannak még csodák!!!Jelezni szeretném, aki nem tud vagy akar fotot mutatni, ne keressen, szintén akinek nincs lefonos elérhetösége!