Sziasztok! Nyíregyházán idősebb hölgy,pár házi barátja lennék!
Szegedi pár házibarátja lennék
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Hetero pasiként párt keresek, utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok..
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 17. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 17. vasárnap 14:09
Törölt felhasználó (3976702)

Sziasztok!
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
Szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 17. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 17. vasárnap 14:09
Törölt felhasználó (3976702)

Sziasztok!
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok.
28 éves orálcentrikusabb.. bevállalós srác vagyok .. perverz hajlamokkal nyes
Győr - Komárom - Tatabánya vonalon ismerkednék ápolt, értelmes srácokkal.. De utazni tudok bizonyos km-en belül.
Olyan srácot keresek aki szeretne magának egy srácot több alkalomra és kedvére használná száját.. és seggét..
Dugás csak gumiba.. (sajnos itt már azt is kikell emelni .. )
Szóval ha te is hasonló minőség mint mennyiség párti vagy akkor keress nyugodtan ..
Mindenkinek jó keresgélést..
kancsimbok22@gmail.com
28 éves orálcentrikusabb.. bevállalós srác vagyok .. perverz hajlamokkal nyes
Győr - Komárom - Tatabánya vonalon ismerkednék ápolt, értelmes srácokkal.. De utazni tudok bizonyos km-en belül.
Olyan srácot keresek aki szeretne magának egy srácot több alkalomra és kedvére használná száját.. és seggét..
Dugás csak gumiba.. (sajnos itt már azt is kikell emelni .. )
Szóval ha te is hasonló minőség mint mennyiség párti vagy akkor keress nyugodtan ..
Mindenkinek jó keresgélést..
kancsimbok22@gmail.com
Igényes pár , vastag , nagyfarkú pasit keres hármasra, duplafarkas sexre.
Szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
Sziasztok....
Közeleg a hétvége!
Közeleg a hétvége!

Nyiregyhazi igenyes par , jokiallasu jomeretu pasit keres Hazibaratnak
sziasztok .házibarát állásra potenciális jelentkezőt várunk részlet a lapunkon .
Sziasztok ! Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Persze a tele élvezett puncit is tisztára nyalnám ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk...
Sziasztok! Nagykanizsán és környékén randiznék alkalmi illetve tartós szexkapcsolat céljából. Ápolt, sportos (184/81) fiatalos pasi vagyok. Helyem van. Kérésre képet tudok küldeni az általatok megadott e-mail címre. Maximális diszkrécióval!!
Szia(sztok)! Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem nyes Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.
Két farok egy punciban sexre keresünk igényes szőrtelen pasit.
Hello. Ma estére keresünk 30-40 közötti bpi pasit. 13.keruletben. Magasabb, nem kövér, jo humorút. Nagyobb mérettel. smile Cuckold játékra. smile 9 után.
Sziasztok,
szívesen ismerkedem 40-55 közötti érett házaspárral a Dél-Dunántúlon. Bemutatkozásom, intim és egész alakos fotóim az adatlapomon megtalálhatóak. További ismerkedés szimpátia esetén privátban, Viberen.
Köszönöm
szívesen ismerkedem 40-55 közötti érett házaspárral a Dél-Dunántúlon. Bemutatkozásom, intim és egész alakos fotóim az adatlapomon megtalálhatóak. További ismerkedés szimpátia esetén privátban, Viberen.
Köszönöm