Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Én Biztos
Hazibarátot keresünk hosszabb távra. Először helyünk nincs.
Férfi mikor válik belőled,ha 34 évesen még mindig "srác"-nak tartod magad?
(Ez egy válasz kezdőNYHsrác üzenetére (2021. 02. 03. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 03. szerda 18:23

Sziasztok!
Pénteken Kisvárda térségében találkoznék egy szimpatikus párral.
Én egy diszkrét, igényes, valóban sportos srác vagyok, aki újra meg szeretné élni a hármas szeretkezés örömeit, hetero alapon. Tekintsétek meg a feltöltéseimet a hitelsség első lépéseként.
Várom, hogy írjatok privátban!
Én egy diszkrét, igényes, valóban sportos srác vagyok, aki újra meg szeretné élni a hármas szeretkezés örömeit, hetero alapon. Tekintsétek meg a feltöltéseimet a hitelsség első lépéseként.

Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!

Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.

Üdv
Zoli
Hello sziasztok
(Ez egy válasz Otyik 66 üzenetére (2021. 02. 02. kedd 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Sziasztok Lennék házibarát, csinos Párnál ( yoni erotikus masszázs. tudással)
Sziasztok! A mai nap, napközben Szerencs-Sárospatak környéken fogok dolgozni, de közben szívesen találkoznék egy szimpatikus párral. Részemről teljesen adott a higiénia, maximális a diszkréció. Írjatok privátban egy email vagy viber címet, ahol felvesszük a kapcsolatot. Tekintsétek meg a feltöltéseimet a hitelesség kedvéért. Eredményes keresést kívánok mindenkinek!
Sziasztok, Hétköznap délutan, este szivesen megosztanám Szolnokon a lakásom egy párrral. Akár csak nézőként is...
Szimpatikus, Sopron környéki párral vagy hölggyel ismerkednék...sok mindenre nyitottan. Független, megbízható középkorú pasiként keresek normális partnereket, lehetőség szerint hosszabb távra.
simon9400@citromail.hu
simon9400@citromail.hu
Házibarátotok keresünk 40-55 év körülit max-50 km-tér közeléből.
Sziasztok! Budapesten keresünk hellyel rendelkező aktív bi pasit, minimum 20/6-os mérettel, cuckoldra.
Sziasztok!
Dél-Dunántúli házaspárral ismerkednék.
Dél-Dunántúli házaspárral ismerkednék.
Én Sopronban keresek intelligens párt...Házibarát lennék.

Nyugi a regisztrált "férfiak" nagy része is az. Legalábbis élőben soha meg nem jelenő, képkunyeráló nethuszár. Egy másik része meg... hát inkább el sem ment volna a találkozóra. Ez van a public fórumok ilyenek, akár hölgy, akár pár, akár ffi jól kell tudni szűrni
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 28. csütörtök 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 28. csütörtök 05:33

Törölt felhasználó (4337872)

Sok a vadász és kevés a vad. A vadak 99százaléka pedig kamu!
Budapesti, Pest környéki érett pár házibarátja lennék, nem kapkodós,nem futó kalandban.B.
Házibarát kerestetik!
Heti 1-2 alkalomra!Jelentkezni privátban!Fontos csak normális távolságon belülről várjuk a jelentkezèst!
Heti 1-2 alkalomra!Jelentkezni privátban!Fontos csak normális távolságon belülről várjuk a jelentkezèst!