Sziasztok Lennék házibarát
Sziasztok!
Párral ismerkednék lehetőleg hosszú távon!!!
Párral ismerkednék lehetőleg hosszú távon!!!
Szombat délutánra keresek csinos párt hármas gabalyodásra...
Igényes, harmasban jártas, tapasztalt pasi vagyok.
Helyem van, de utazni is tudok.
Enyhe bi nem akadály.
Írj privit
Igényes, harmasban jártas, tapasztalt pasi vagyok.
Helyem van, de utazni is tudok.
Enyhe bi nem akadály.
Írj privit
Sziasztok! A korábbi keresésünk sikerét megismételve, ismét partnert keresünk cuckold vagy hármas felálláshoz. Macis, duci testalkattal! 30+ korosztály előnyben.
Privátban üzenjetek kérlek.
Korábban is sok levél érkezett, nem tudunk mindenre válaszolni. Ha lemarad a válaszunk, ne vedd magadra, egyszerűen csak nem téged választottunk, vagy nem tudtunk válaszolni. Puszi pacsi
Privátban üzenjetek kérlek.
Korábban is sok levél érkezett, nem tudunk mindenre válaszolni. Ha lemarad a válaszunk, ne vedd magadra, egyszerűen csak nem téged választottunk, vagy nem tudtunk válaszolni. Puszi pacsi
Soproni középkorú férfiként ismerkednék intelligens párral, akár hosszabb távra is, sok mindenre nyitottan.
"Csak" meztelenkedés, kukkolás is ok.
"Csak" meztelenkedés, kukkolás is ok.
Cegléd környékén ismerkednék hölgyel párokhoz csatlakoznék minden jóra
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Extra nagymeretű pasi keresünk hármas sexre, cuckoldra!
Igényes Nyíregyházi pár vagyunk feltünően csinos hölgytaggal.
Igényes Nyíregyházi pár vagyunk feltünően csinos hölgytaggal.
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
Heves megyei pár van it?
Sziasztok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! 20/5 borotvált intim!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá leginkább, de bármi megoldható! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! 20/5 borotvált intim!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá leginkább, de bármi megoldható! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Dél-Dunántúli házaspárral ismerkednék.
Dél-Dunántúli házaspárral ismerkednék.
39 éves független pasi vagyok, mai napon szolló pasikhoz vagy párok jelentkezését várom akár egy jó masszázst is adok, házi barátként is csatlakozom. Kecskemét és környékén, helyem van de utazni is tudok.Üzenetet privátba! Köszönöm!
Sziasztok Lennék házibarát, csinos Párnál ( yoni erotikus masszázs. tudással)
Kedves Zenitáék!
Teljes mértékben férfinak tartom magam, illetve megállapításom szerint a környezetem is így érzi, azt gondolom.
Mindenesetre köszönöm az észrevételt, a fölösleges kötekedés is lehet építő jellegű.
(Ez egy válasz zenita üzenetére (2021. 02. 03. szerda 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 03. szerda 19:07
Teljes mértékben férfinak tartom magam, illetve megállapításom szerint a környezetem is így érzi, azt gondolom.
Mindenesetre köszönöm az észrevételt, a fölösleges kötekedés is lehet építő jellegű.

Férfi mikor válik belőled,ha 34 évesen még mindig "srác"-nak tartod magad?
Idősebb párnál házi barát lennék alkat nem számít
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Én Biztos
Hazibarátot keresünk hosszabb távra. Először helyünk nincs.
Férfi mikor válik belőled,ha 34 évesen még mindig "srác"-nak tartod magad?
(Ez egy válasz kezdőNYHsrác üzenetére (2021. 02. 03. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 03. szerda 18:23

Sziasztok!
Pénteken Kisvárda térségében találkoznék egy szimpatikus párral.
Én egy diszkrét, igényes, valóban sportos srác vagyok, aki újra meg szeretné élni a hármas szeretkezés örömeit, hetero alapon. Tekintsétek meg a feltöltéseimet a hitelsség első lépéseként.
Várom, hogy írjatok privátban!
Pénteken Kisvárda térségében találkoznék egy szimpatikus párral.
Én egy diszkrét, igényes, valóban sportos srác vagyok, aki újra meg szeretné élni a hármas szeretkezés örömeit, hetero alapon. Tekintsétek meg a feltöltéseimet a hitelsség első lépéseként.

Várom, hogy írjatok privátban!