Szép napot mindenkinek
Mai vagy a holnapi nap folyamán tudnék menni locsolkodni
Mai vagy a holnapi nap folyamán tudnék menni locsolkodni
Szexpartnert partnerekek keresek lenne ilyen?
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! 20/5 borotvált intim!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá leginkább, de bármi megoldható! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! 20/5 borotvált intim!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá leginkább, de bármi megoldható! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Sziasztok! Sexpartnert keresek. Én 46 éves házas pasi vagyok.
Házaspár házibarátja lennék szívesen . Aki így gondolja az írjon ! Köszi
Sziasztok
Házibarát pozícióm megszűnése miatt új lehetőséget keresek hasonló betöltésére. Kellően nyitott vagyok, jól alkalmazkodom, nem dohányzom, és az extremitások sem állnak mesze tőlem!
A jelige!!! : Diszkréció mindenek felett !!
Házibarát pozícióm megszűnése miatt új lehetőséget keresek hasonló betöltésére. Kellően nyitott vagyok, jól alkalmazkodom, nem dohányzom, és az extremitások sem állnak mesze tőlem!
A jelige!!! : Diszkréció mindenek felett !!
Párral ismerkednék (18-65) Sopron környékieket (vagy akik alkalom adtán tudnak utazni).
50 / 178 / 78 maximálisan megbízható, diszkrét férfiként keresek intelligens partnereket, első körben lightosabb játékokra.
50 / 178 / 78 maximálisan megbízható, diszkrét férfiként keresek intelligens partnereket, első körben lightosabb játékokra.
Szia . Házibarát ÁLLás nálunk is megüresedett , jelentkezési feltételek az adatlapon . jutatások természetben.
Helyes magas, jo humorú 30-40 kozotti nem macis pasi ma 9-10 fele a westendben aki le is meri szolitani feleségemet?

Sziasztok
Egyedülálló férfiként szívesen csatlakoznék párhoz akár házibarát szerep betöltésére
a többi információ a társkereső adatlapomon elérhető, privát leveleket várok
üdv
Egyedülálló férfiként szívesen csatlakoznék párhoz akár házibarát szerep betöltésére

Sziasztok! Jövő hétvégére keressük hellyel rendelkező partnereinket pasi(k), pár(ok) személyében délutáni mókására Zalakaros és környékén
Privátban várjuk a megkereséseket, kitöltetlen adatlapos, fotó nélküli, unatkozó,képgyűjtögető kollégák kíméljenek jeligére

Sziasztok Pesten vagy Pestmegyen belul szivesen lenek hazibarat.
Sziasztok. Heves megyéből, Eger környékéről házibarátot keresünk.
Sziasztok! Vecsés környékén valaki ma??
33 éves srác vagyok érett párhoz csatlakoznék minden jóra
Hasonló
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 04. csütörtök 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 04. csütörtök 05:56
Törölt felhasználó (4337872)

Szerintem ez a mániájuk! Engem is letiltottak.

házibarátot keresünk
Sziasztok!Olyan párhoz csatlakoznék,ahol mindketten szeretnek cumizni(együtt,felváltva),a Hölgy örömére pedig aktívan lennék részese az élvezeteknek.Helyem van de ésszerű távolságon belül szívesen utazok is.