Mai napon Masszázst adnék Pároknak,külön férfiaknak vagy amit szeretnétek, de házibarátként is csatlakoznék. Kecskeméten kulturált helyem van.
Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznák a hétvégén hármas örömökre. Minden fontos info rólam az adatlapomon megtalálható. Privátban, Viberen tudunk ismerkedni.
40-es házaspárral találkoznák a hétvégén hármas örömökre. Minden fontos info rólam az adatlapomon megtalálható. Privátban, Viberen tudunk ismerkedni.
46 éves pasi házaspár házibarátja lenne a dél dunántúlon, csak szex! Kaposvár és 70 km es környéke!Unatkozok koccccc!
Sziasztok! Barát lennék egy háznál, amennyiben van rám lehetőség.
Köszi.

Sziasztok
Huszonéves pesti srácként keresek hölgyeket vagy párokat kellemes időtöltésre heteró alapon

Törölt felhasználó (4471782)

sziasztok ,hosszú hétvégére IS és hosszú élvezetekre keresünk Tőlem fiatalabb heteró férfit,részletek az adatlapon.
Sziasztok, keresek párt rendszeres szexkapcsolatra, akár házibarátként is. Képeim a kitöltött adatlapomon is vannak. Helyem van.
sziasztok ,hosszú hétvégére IS és hosszú élvezetekre keresünk Tőlem fiatalabb heteró férfit,részletek az adatlapon.
32éves sportos férfi vagyok nőkkel vagy párokkal találkoznék szimpátia alapon Budapesten, ma hellyel rendelkezem vagy a héten, több infó és kép privátba.
Megbízható, diszkrét jelenleg független 50 / 180 /80 férfiként ismerkednék intelligens soproni vagy környéki párral, lehetőség szerint hosszabb távú barátságra. (Csak kukkolás is érdekelne...)
Házi barátot keresünk nagy min. 20cm és vastag legyen. Hely megoldható. Fotó minimum.
Sziasztok! Házibarát állást keresnék...
Sziasztok 39 éves vagyok Bp házaspár házibaratja lennék akár hosszútávra vagy ahogy gondolják !!!
Sziasztok! Párt keresek hosszú távú titkos kapcsolatra. A 25-50év közötti korosztályban. Elhanyagolt férjként, titokban, teljes diszkréció mellett. Fiatal, 30éves, 180 magas, 95kg, sportos, izmos alkat vagyok, teljesen borotvált. Bi kíváncsiság nem feltétel, de nem is kizáró.
Tapasztalt vagyok hármas és négyes felállásban.
Privátban irjon, akit érdekel.
Zsolt
Tapasztalt vagyok hármas és négyes felállásban.
Privátban irjon, akit érdekel.
Zsolt
Sziasztok! Kedves pár hazibaratja lennék Budapesten. 36 éves sportos srác vagyok
Csini párnak lennék a barátja...
Házibarátnak jelentkezem .Kukkolnék párt szex közben vagy ha szeretnétek a férjjel közösen szopatnám kefélném a feleséget.Fazonra nyírt nem nagy de vastag mindig teli faszommal. Írjatok.
Akt méretes 50 es házibarátja lennék. hétköznapokba! komárom fejér pest megyében.
FF párok is jó lenne..
FF párok is jó lenne..
Pár házibarát ja lennék vagy hölgy üdv
Mai napon Masszázst adnék Pároknak,külön férfiaknak vagy amit szeretnétek, de házibarátként is csatlakoznék. Kecskeméten kulturált helyem van.