55+ párt keresek minden jóra 34 éves srác vagyok Zalából
Jászberény és környékén lennék akár házibarát is.
50 éves hölgyek előnyben
50 éves hölgyek előnyben
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék ! Ahol az ismerkedésnek van menete !
Ismerkedjünk , beszélgessünk ! S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék ! Ahol az ismerkedésnek van menete !

Ismerkedjünk , beszélgessünk ! S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok,
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező magányos hölgyet/lányt közös gabalyodásra.
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező magányos hölgyet/lányt közös gabalyodásra.
Sziasztok
Budapesti párnak házibarátja lennék.
Extrém dolgokban is benne vagyok
Megbízható, titoktartó
Budapesti párnak házibarátja lennék.
Extrém dolgokban is benne vagyok
Megbízható, titoktartó
Sziasztok! 34 éves vékony pasi vagyok kortól függetlenül olyan párokkal ismerkedem, akik szeretik minőségi szexet, mint egyfajta művészetet, kreatívak, vidámak és tüzesek. Hasonlót keresek. Képeim természetesen vannak
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát és combfixet. 38éves pasi vagyok
Sziasztok Pár barátságát keresem hosszútávra egyedül álló férfiként írjatok ha gondoljátok köszönöm
Ajkán csatlakoznék párhoz!

Sziasztok!
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon.
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon.
Sziasztok!
Figyelmes,értelmes,megbízható es kedves férfiként hasonló pár házibarátja lennék!Komolyan gondolom!
Írjatok,ha úgy gondoljátok!Minden gondolatot szívesen meghallgatok!
Figyelmes,értelmes,megbízható es kedves férfiként hasonló pár házibarátja lennék!Komolyan gondolom!
Írjatok,ha úgy gondoljátok!Minden gondolatot szívesen meghallgatok!

Sziasztok
Nagykanizsán helyet, randihelyet, búvóhelyet tudok biztosítani hétköznap 8-14 óra között korrekt áron hölgyeknek, uraknak, pároknak, azaz 2 szobás, franciaágyas, frissen felújított lakás kiadó 1-3 órára. Ha szeretnétek, akár fényképeket is készítek az együttlétről, de szimpátia alapján akár más is szóba jöhet. Normális, jóképű, sportos, egészséges magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt
Nagykanizsán helyet, randihelyet, búvóhelyet tudok biztosítani hétköznap 8-14 óra között korrekt áron hölgyeknek, uraknak, pároknak, azaz 2 szobás, franciaágyas, frissen felújított lakás kiadó 1-3 órára. Ha szeretnétek, akár fényképeket is készítek az együttlétről, de szimpátia alapján akár más is szóba jöhet. Normális, jóképű, sportos, egészséges magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt
Sziasztok,
Többesben tapasztalt fiatal pasiként keresek párokat masszázsra, cuckoldra és minden földi jóra hetero alapon.
Főleg hétvégén.
Utazni és fogadni is tudok (Balatonon).
Szép napot mindenkinek!
Többesben tapasztalt fiatal pasiként keresek párokat masszázsra, cuckoldra és minden földi jóra hetero alapon.
Főleg hétvégén.
Utazni és fogadni is tudok (Balatonon).
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!Nyíregyházán vagy környékén hölgy, pár barátja lennék.
Kora delutanra keresünk sportos jóméretű szőrtelen pasit. Nyiregyházi igényes pár vagyunk
Sziasztok jóreggelt párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére akár hosszútávra is
Sziasztok! Diszkrét higiénikus párt keresek nyitott baráti kapcsolatra.Szimpátia, iq fontos.
Intelligens igényes, tapasztalt pár ismeretsègèt keresem 30-55 èves korosztályból Budapesten ès környèkèn. 30 eves hetero igènyes ferfi vagyok . Szeretem a nyitottságot ès a fesztelen pajzánkodást
Párok?
Állandó, egymásnak fontos, érzéki párhoz csatlakoznék alkalmanként.