Szép napot.
Házibarát kerestetik esetleg nagykátán?
Lehet meg is találtál.
Írj és kiderül.
Házibarát kerestetik esetleg nagykátán?
Lehet meg is találtál.

Írj és kiderül.

Szevasz. Az én is de itt már nem nagyon hisznek még a legkomolyabban kereső normálisan viselkedő kultúrált igényes hetero férfinak sem sajnos a házaspárok. Mert a sok köcsög buzeráns nőnek magát kiadó nyomoronc meg igénytelen faxkalap köcsög aki hazudik össze vissza meg okoskodik beszólógat meg nem megy egy a találkozó-ra ezek mind elbasszák itt a lehetőséget!
(Ez egy válasz sasmacska üzenetére (2021. 04. 06. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Pesten házibarát lennék.
Sziasztok!
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
Sziasztok.Szeged vagy környéki pár?
Sziasztok!
Délelőtti szabadidővel keresek partnert titkos kalandra. Elsősorban hölgyek és párok, a közelemből. Maximális diszkréció adott es elvárt, hely szükseges.
Minden megbeszélés kérdése.
Délelőtti szabadidővel keresek partnert titkos kalandra. Elsősorban hölgyek és párok, a közelemből. Maximális diszkréció adott es elvárt, hely szükseges.
Minden megbeszélés kérdése.
A napokban Szigetszentmiklóson párt fogadnék!Írjatok bátran,többlövetű tapasztalt kis bika vagyok
!

Megbízható, jelenleg független, középkorú férfiként ismerkednék intelligens párral, lehetőség szerint nemcsak egy alkalomra. simon9400@citromail.hu
Megbízható, jelenleg független, középkorú férfiként ismerkednék intelligens párral, lehetőség szerint nemcsak egy alkalomra. "Csak kukkolás is ok.simon9400@citromail.hu
Kijárási tilalom alól mentes, vagy azt megoldani tudó 30 év feletti HETERO, borotvált, nemdohányzó pasit fogadnánk XI. kerületi lakásunkon ma este 20 óra után, aki párosunk hölgytagját masszázsban részesítené ! Olyat keresünk aki nem csak alibizik és 5 perc után már dugni akar ! Csak privát üzeneteket várunk ! Fotó elengedhetetlen, aki ezt nem szeretné annak köszönjük de nem várjuk a jelentkezését ! Vastag intim előny !
34 éves vékony pasiként keresek korrekt párt, akik szeretik a szex magasfokú művészetét megélni.
Megismerkednék.

Sziasztok, bi aktív pasit keresünk
34 éves vékony pasiként keresek korrekt párt, akik szeretik a szex magasfokú művészetét megélni.
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !

Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok. Fiatal srác vagyok párhoz csatlakoznék. Lehet valakihez?
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Jo
(Ez egy válasz Erzekipar üzenetére (2021. 04. 02. péntek 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 02. péntek 23:30

Izgalmakra és perverziókra nyitott pár kifejezetten vastag, nagy méretű úrral játszana, egyidejűleg segítőül bevonná szeretkezésébe. Enyhe bi tehát feltétel. Fotók nélkül feleslegesen írsz. Májusi találkozás Budapesten. Röviden (vagy hosszan) írj a vágyaidról, tapasztalataidról. Mindent mást a továbbiakban.
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén idősebb pár házibarátja lennék mindkét fél örömére . Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Izgalmakra és perverziókra nyitott pár kifejezetten vastag, nagy méretű úrral játszana, egyidejűleg segítőül bevonná szeretkezésébe. Enyhe bi tehát feltétel. Fotók nélkül feleslegesen írsz. Májusi találkozás Budapesten. Röviden (vagy hosszan) írj a vágyaidról, tapasztalataidról. Mindent mást a továbbiakban.