Szép jó napot mindenkinek.
Ma is, és hát folyamatosan.
50+ os hölgyet keresek hosszu távú kapcsolatra.
Házibarát jelleggel is.
Teszek veszek intézkedek.
Segítek bármit, ház körül, kertbe stb..
szeretem az érett 50+ 60+ os hölgyek társaságát főleg
ha erotikával van fűszerezve.
Persze a kamu jelentkezőket kiszűröm.
Írjanak bátran.
brabamaxkft@gmail.com
Köszönöm
Ma is, és hát folyamatosan.
50+ os hölgyet keresek hosszu távú kapcsolatra.
Házibarát jelleggel is.
Teszek veszek intézkedek.
Segítek bármit, ház körül, kertbe stb..
szeretem az érett 50+ 60+ os hölgyek társaságát főleg
ha erotikával van fűszerezve.
Persze a kamu jelentkezőket kiszűröm.
Írjanak bátran.
brabamaxkft@gmail.com
Köszönöm
Sziasztok!
40-es házaspárral ismerkednék a hétvégén. A Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
40-es házaspárral ismerkednék a hétvégén. A Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
Sziasztok,
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező magányos hölgyet/lányt közös gabalyodásra.
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező magányos hölgyet/lányt közös gabalyodásra.
Sziasztok!Csongrád megye és kkén szívesen lennék házibarát hosszabb távra is !!
Sziasztok . Párt keresek......utazni tudok..
Budapesten házi barátja lennék párnak, családnak
Ancsa édes. Téged egy érett potens pasi is szívesen megtöltene! A kor mindegy. A méret a lényeg! Nem? 20/5? Csak kérdés volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 23. péntek 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 23. péntek 06:59
Törölt felhasználó (4419192)
Szia . Házibarát ÁLLás nálunk is megüresedett , jelentkezési feltételek az adatlapon . jutatások természetben.
Szia
Lenne kedved ismerkedni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 23. péntek 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 23. péntek 06:59
Lenne kedved ismerkedni?
Törölt felhasználó (4419192)
Szia . Házibarát ÁLLás nálunk is megüresedett , jelentkezési feltételek az adatlapon . jutatások természetben.
Sziasztok
17 kilot kell csak magamra zabalnom. Mar neki is alltam. Mennyi idom van erre? Csak, h be tudjam osztani a kaloriatablazatom
Ha esetleg egy sovany 93 kilo is eleg, itt vagyok
(Ez egy válasz creamypussy üzenetére (2021. 04. 23. péntek 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 23. péntek 07:14
Ha esetleg egy sovany 93 kilo is eleg, itt vagyok
(Ez egy válasz creamypussy üzenetére (2021. 04. 23. péntek 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hölgytagunk részére keresünk, urat!
Min 110 kg és 180cm ..
Min 110 kg és 180cm ..
Sziasztok ! Ismerkednék párokkal egy negyven éves mackós tetovált férfi vagyok Pest környékén !
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát,ha kell csak orális kényeztetésre is...
Sziasztok!
Sziasztok! Cuckoldra és/vagy kukkolásra ismerkednék intelligens partnerekkel Sopronban vagy környékén. (Enyhe biszex belefér). Diszkrét, független, jó méretű pasiként keresek párokat, lehetőség szerint nem csak egy alkalomra.
lantos2015@freemail.hu
lantos2015@freemail.hu
Sziasztok!
Min 110 kg és 180cm ..
Min 110 kg és 180cm ..
Sziasztok !
Házibarát lennék ! Szombaton nálam bemutatkozó este. Mindenkit szeretettel várok.
Házibarát lennék ! Szombaton nálam bemutatkozó este. Mindenkit szeretettel várok.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Érett 50+ párt hölgyet keresek minden jóra kukkolás nudizás bármiben bent lennék. 34 éves srác diszkrét srác vagyok. Zala Vas

tatabányai álmok
Jitka