Kijárási tilalom alól mentes, vagy azt megoldani tudó 30 év feletti HETERO, borotvált, nemdohányzó pasit fogadnánk XI. kerületi lakásunkon ma este 21 óra körül ! Csak privát üzeneteket várunk ! Fotó elengedhetetlen, aki ezt nem szeretné annak köszönjük de nem várjuk a jelentkezését ! Vastag intim előny ! Akár állandó házibarátot is keresünk !
42 éves sportos jól tejelő kan párt keres privi….

Középkorú 50-60-as párt keresek hosszú távú barátság céljából, ahol nem csak a szex dominál.
Jó lenne néha eltölteni hármasban egy hétvégét akár nálam is adott a lehetőség, de szívesen utazom is.
Barátságos és nyugodt férfi vagyok és maximálisan ápolt és kulturált.
Enyhe biszex nem probléma részemről.
Hosszú távú és baráti kapcsolatot keresek.
Privit várok.
Jó lenne néha eltölteni hármasban egy hétvégét akár nálam is adott a lehetőség, de szívesen utazom is.
Barátságos és nyugodt férfi vagyok és maximálisan ápolt és kulturált.
Enyhe biszex nem probléma részemről.
Hosszú távú és baráti kapcsolatot keresek.
Privit várok.
40 es,hetero férfivel ismerkednék,barátkoznék.
Esztrgomban van Párocska,aki házibarátot keres?
sziasztok
Nyíregyházán idősebb bevállalós párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
Szia szívesen barátkoznék veletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 07. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 07. péntek 08:43
Törölt felhasználó (4277492)

Most hétvégén szívesen találkoznánk egy pasival, 25 éves korig Budapesten.
A fokozatos ismerkedést preferáljuk, amolyan barátság extrákkal jellegű kapcsolatot szeretnénk hosszabb távra
A fokozatos ismerkedést preferáljuk, amolyan barátság extrákkal jellegű kapcsolatot szeretnénk hosszabb távra
Sziasztok. Miskolc vonzás körzetéből keresnénk 2 jó barátot kit szívesen vendégül látnánk.
Sziasztok.
Komárom és környéki srácot keresek (Győr,Tata, Tatabánya)
Többszöri alkalmakra keresem azt a srácot aki szopatna.. akár ha úgy alakul dugna is de kölcsönös dolgok is érdekelnek. Elsősorban kezdő srác, vagy elhanyagolt pasi érdekelne max 45 éves korig.
Ha érdekel a dolog írj és megbeszéljük.
Komárom és környéki srácot keresek (Győr,Tata, Tatabánya)
Többszöri alkalmakra keresem azt a srácot aki szopatna.. akár ha úgy alakul dugna is de kölcsönös dolgok is érdekelnek. Elsősorban kezdő srác, vagy elhanyagolt pasi érdekelne max 45 éves korig.
Ha érdekel a dolog írj és megbeszéljük.
Sziasztok!
40-es házaspárt keresek hármas örömökre. A Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
Ui.: Rendelkezem oltási igazolvánnyal.
40-es házaspárt keresek hármas örömökre. A Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
Ui.: Rendelkezem oltási igazolvánnyal.
#65535 ma 03:44 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)TomaszmannnTomaszmannn Budapesti intelligens ápolt és nyitott párhoz csatlakoznék a hölgy örömére tabumentesen. 30 éves ápolt sportos potens fiú vagyok. Szeretem az izgalmas perverz embereket. Elsosorban az érettebb korosztályt (35-55év) korosztalyt keresem, de nyitott vagyok mindenre ha megvan a szimlátia
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
46 éves macis ffi keres fiatal párt , lányt 18-25 éves korig akár biszex kalandra is .Nálam lakhatás vidéki lánynak akár megoldható is lehet.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
Most hétvégén szívesen találkoznánk egy pasival, 25 éves korig Budapesten.
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt.
Sziasztok
29 éves férfiként budapesti párhoz szívesen csatlakoznék
29 éves férfiként budapesti párhoz szívesen csatlakoznék

több info?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 06. csütörtök 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 06. csütörtök 09:18
Törölt felhasználó (3969012)

Feleségem westendben van, 30-40 közötti jó humorú pasit keresünk aki leszolitaná. Meglepirandi

pénteken dél körül eljátszanek egy bp párral....mindenre nyitott