Sziasztok Krisztián vagyok szívesen találkoznék veletek.
(Ez egy válasz Bianto üzenetére (2021. 05. 24. hétfő 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos túlszaladtam 5 évet. :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 24. hétfő 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 24. hétfő 17:58
Törölt felhasználó (4440412)

Sziasztok. Pasit keresünk a hölgy örömére! Szolnok megyeiek vagyunk.max 40 éves korig.és maximum 18cm intim.
Sziasztok. Pasit keresünk a hölgy örömére! Szolnok megyeiek vagyunk.max 40 éves korig.és maximum 18cm intim.
Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex Bp.-i sportoló srác!
Bi pasi hármashoz ma?
Sziasztok. Szegeden és környékén keresek párokat, vagy nőt...., nagy elvárásom nincs csak az ápoltság és igényesség amit én is adok. Anyagiaktól mentesen keresek kölcsönös örömökre valakit vagy valakiket. Én egy 22éves fiatal igényes normális srác vagyok. Ha érdekellek akkor kérlek írj a patrikjn60@gmail.com ra!
Párokat keresek 42 éves sportos jól tejelő kan vagyok többit privibe……
Keresek olyan hetero urat,fiút aki szívesen megnézne barátnőm amatőr szexfilmjét,és szívesen hokizna rá velem...
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Melegek ne!Igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye.
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Melegek ne!Igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye.
Sziasztok!
Állást keresek! Részletek az adatlapon és privátban!
Kellemes napokat mindenkinek!

Állást keresek! Részletek az adatlapon és privátban!
Kellemes napokat mindenkinek!

Sziasztok.Párral vagy Hölggyel ismerkednék!Titkos szerető is lennék!Igényesség és intelligensebb embereket keresek! Képcsere emailban!!!!
50 feletti párt keresek.
Sziasztok!
Szívesen találkoznék 40-es házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében.
Szívesen találkoznék 40-es házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Szép napot
Szexorult vékony pár hazibaratja lennék ahol a hölgy kis mellű pici és nagyobb ajkakkal és csikloval rendelkezik, jó lenne ha nudista is lenne ez a pár, közös programok, és szex kifulladasig.....
Van itt olyan pár esetleg aki nagy méretű házibarátot keres?
Szívesen lennék jelentkező!
Szívesen lennék jelentkező!
Sziasztok! Lányok? Hölgyek? Párok? Szívesen ismerkednék, részleteket az adatlapomon!
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Sziasztok!
Anya-fia apa családi szex szerepjátékra keresek idősebb hetero párt akikkel közös szimpátia esetén akár hosszabb távon házibarátjuk lennék.
Anya-fia apa családi szex szerepjátékra keresek idősebb hetero párt akikkel közös szimpátia esetén akár hosszabb távon házibarátjuk lennék.
42 éves sportos kan házibarát lenne privi….