Sziasztok.Párral vagy Hölggyel ismerkednék!Titkos szerető is lennék!Igényesség és intelligensebb embereket keresek! Képcsere emailban!!!!
A "védettségi igazolvány" az a plasztikkártya, amit az állam állít ki az első oltás beadása után. Ezt kell felmutatni igen sok helyen.
Az oltási igazolvány (papírfecni) az, amit ez első oltáskor kiállítanak, s vinni kell a második oltás beadásakor.
Ha csendben maradtál volna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 26. szerda 04:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 26. szerda 04:28
Az oltási igazolvány (papírfecni) az, amit ez első oltáskor kiállítanak, s vinni kell a második oltás beadásakor.
Ha csendben maradtál volna...

Törölt felhasználó (1365802)

Oltási kártyátok van, nem védettségi igazolvány.
Sziasztok! Nagykanizsai vagy Nagykanizsa környéki hölgyekkel (a nő örömét előnyben részesítő, kényeztetni szerető srác vagyok), párokkal diszkréten ismerkednék, randiznék most hétvégén a péntek du.-tól vasárnap délutánig tartó időszakban. Alapvetően hetero, de sok mindenre nyitott, nem kezdő, szenvedélyes, normális, jóképű, sportos, ápolt, megbízható magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Szimpátia esetén akár hosszútávra is. Helyem van, utazás Nagykanizsa közvetlen környékén megoldható.
Sziasztok! Házibarát állást keresnék...
Üdv!
Ma délutánra/estére keresek Hölgyet vagy párt.
Helyem van Budapesten a 13. Kerületben.
Igényes ápolt szenvedélyes férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.
Privátban írj.
Szép napot
Ma délutánra/estére keresek Hölgyet vagy párt.
Helyem van Budapesten a 13. Kerületben.
Igényes ápolt szenvedélyes férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.
Privátban írj.
Szép napot

sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas fasszal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas fasszal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Gödöllőn házi barát lennék 42 éves sportos kan privi..
A hagyományos értelemben vett házibarát már a múlté. Ha esetleg találunk egyet, az nagy szerencse. "Sajnos" elvárjuk a humorérzék meglétét.

Oltási kártyátok van, nem védettségi igazolvány.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2021. 05. 26. szerda 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 26. szerda 01:06

Sziasztok! Most következő hétvégén Miskolctapolcán pihenünk. Örömmel vennénk egy kulturált, értelmes, átlagos fizikai adottságokkal bíró, a nő örömét előnyben részesíteni és kényeztetni szerető, önmagában biztos HETERO férfiember társaságát a hölgytagunk testi-lelki örömére.
Sok-sok éve együtt lévő, egymást szerető, átlagos kinézetű, kulturált, bevállalós pár vagyunk.
Védettségi igazolvánnyal rendelkezünk, legyen neked is.
Sok-sok éve együtt lévő, egymást szerető, átlagos kinézetű, kulturált, bevállalós pár vagyunk.
Sziasztok! Most következő hétvégén Miskolctapolcán pihenünk. Örömmel vennénk egy kulturált, értelmes, átlagos fizikai adottságokkal bíró, a nő örömét előnyben részesíteni és kényeztetni szerető, önmagában biztos HETERO férfiember társaságát a hölgytagunk testi-lelki örömére.
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
Aktiv bi vagyok Gyöngyös vagy környékén keresek part hazibarat lenék

Május 27-28 délelött Debrecenben kb 10-12 ora között keresünk egy ápolt sportos inteligens diszkrét pasit szedvics szexhez. A hölgy elég nagyétvágyuk ugyhogy bird az iramot -Válaszokat privátban kérjük.
Biszex pár házibarátja lennék.
Csak enyhé bi érdekel!!
Csak enyhé bi érdekel!!
Sziasztok. Ma kora délután hölgynek vagy párnak lenne kedve hozzám Budapesten?
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 24. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 24. hétfő 11:22
Törölt felhasználó (4549952)

Sziasztok.Párral vagy Hölggyel ismerkednék!Titkos szerető is lennék!Igényesség és intelligensebb embereket keresek! Képcsere emailban!!!!

Szegedi pár házibarátja lennék
Szeged környékéről keresünk komolyan akaró,utazni is tudó 30-40 év körüli szóló férfit 18-cm körüli mérettel.
Masszírozni is tudó kitartó potens fiút keresünk.
Masszírozni is tudó kitartó potens fiút keresünk.