Sziasztok! Budapest déli vonzás körzetében ismerkednék párokkal.
Sziasztok! Pár ismerettségét keresném Gyulán, vagy annak környékén! Diszkrécióval, hellyel, szabadidővel rendelkezem...
Sziasztok! Ismerkednék párokkal szeretem a humort a közvetlen embereket. Szeretek új embereket megismerni és beszélgetni , nem sietek sehova normális megértő diszkrét párt keresek. Magamról 30 éves sportos srác vagyok normál mérettel. Várom kedves jó fej közvetlen párok ismerkedését Pest megyéből elsősorban.
Szívesen lennék házibarát! Akár csak orális szex erejéig is...
Sopronban ismerkednék
molnarattila2021@citromail.hu
molnarattila2021@citromail.hu
Sziasztok!
Keresünk egy 40+-os, sármos, értelmes pasit harmadiknak, egy nagyon szép, nőies alakú feleség kényeztetésére.
Olvasd el az adatlapunkat és csak akkor írj ha az ott leírtakban magadra ismersz, egyébként nem válaszolunk.
Azt is tudnod kell, hogy szeretnénk kicsit megismerni és képet látni rólad a találkozó előtt, ahol eldönthetjük, akarjuk-e egymást.
Helyünk nincs, azt együtt kell megoldanunk.
Ha úgy érzed ezekután is szeretnél velünk megismerkedni, várjuk a leveled!
Keresünk egy 40+-os, sármos, értelmes pasit harmadiknak, egy nagyon szép, nőies alakú feleség kényeztetésére.
Olvasd el az adatlapunkat és csak akkor írj ha az ott leírtakban magadra ismersz, egyébként nem válaszolunk.
Azt is tudnod kell, hogy szeretnénk kicsit megismerni és képet látni rólad a találkozó előtt, ahol eldönthetjük, akarjuk-e egymást.
Helyünk nincs, azt együtt kell megoldanunk.
Ha úgy érzed ezekután is szeretnél velünk megismerkedni, várjuk a leveled!
Szia!
Mi pár vagyunk.
Kérnék szépen egy mail címet. (Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2021. 05. 24. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 24. hétfő 14:54
Mi pár vagyunk.
Kérnék szépen egy mail címet. (Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2021. 05. 24. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex Bp.-i sportoló srác!
ziasztok.
Hölgyet vagy párt keresek a Dunakanyarból.
Keress privát üzenetben
Hölgyet vagy párt keresek a Dunakanyarból.
Keress privát üzenetben
Sziasztok.Nyíregyházi párt keresek.
Sziasztok!
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra.
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra.
Komárom leszek holnap...reggel.. 10- ór ameddig biród" találkoznék. 50 es akt uni partneral. írj
Skype Házibarát40
Viber 70 744 9705
(Szopnék looovaglonék. minél nagyobb méreten. )Rendszeresen is utani tudok meszebbbbre is"Bécs isok...hétvégente...
Skype Házibarát40
Viber 70 744 9705

Sziasztok! Sopronban érdeklődnék házibarát "állás" iránt
molnarattila 2021@citromail.hu

molnarattila 2021@citromail.hu
Sziasztok.Párral vagy Hölggyel ismerkednék!Titkos szerető is lennék!Igényesség és intelligensebb embereket keresek! Képcsere emailban!!!!
A "védettségi igazolvány" az a plasztikkártya, amit az állam állít ki az első oltás beadása után. Ezt kell felmutatni igen sok helyen.
Az oltási igazolvány (papírfecni) az, amit ez első oltáskor kiállítanak, s vinni kell a második oltás beadásakor.
Ha csendben maradtál volna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 26. szerda 04:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 26. szerda 04:28
Az oltási igazolvány (papírfecni) az, amit ez első oltáskor kiállítanak, s vinni kell a második oltás beadásakor.
Ha csendben maradtál volna...

Törölt felhasználó (1365802)

Oltási kártyátok van, nem védettségi igazolvány.
Sziasztok! Nagykanizsai vagy Nagykanizsa környéki hölgyekkel (a nő örömét előnyben részesítő, kényeztetni szerető srác vagyok), párokkal diszkréten ismerkednék, randiznék most hétvégén a péntek du.-tól vasárnap délutánig tartó időszakban. Alapvetően hetero, de sok mindenre nyitott, nem kezdő, szenvedélyes, normális, jóképű, sportos, ápolt, megbízható magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Szimpátia esetén akár hosszútávra is. Helyem van, utazás Nagykanizsa közvetlen környékén megoldható.
Sziasztok! Házibarát állást keresnék...
Üdv!
Ma délutánra/estére keresek Hölgyet vagy párt.
Helyem van Budapesten a 13. Kerületben.
Igényes ápolt szenvedélyes férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.
Privátban írj.
Szép napot
Ma délutánra/estére keresek Hölgyet vagy párt.
Helyem van Budapesten a 13. Kerületben.
Igényes ápolt szenvedélyes férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.
Privátban írj.
Szép napot

sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas fasszal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas fasszal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Gödöllőn házi barát lennék 42 éves sportos kan privi..
A hagyományos értelemben vett házibarát már a múlté. Ha esetleg találunk egyet, az nagy szerencse. "Sajnos" elvárjuk a humorérzék meglétét.