Sziasztok ! Napközben , elhanyagolt , izgalomra vágyó nő játszótársa lennék Budapesten . Diszkréten , valóban nagy cerkával
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Borsodban keresünk pasit harmadiknak.40es pár vagyunk.
Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Bi potens nem macis Férfit keresünk a közelből 45-55-ig barátkozásra.Egyenlőre barátkozásra csak.
üzent privátban .
üzent privátban .
Sziasztok! Pár ismerettségét keresném Gyulán, vagy annak környékén! Diszkrécióval, hellyel, szabadidővel rendelkezem...
Középkorú 50-60-as párt keresek hosszú távú barátság céljából, ahol nem csak a szex dominál.
Jó lenne néha eltölteni hármasban egy hétvégét akár nálam is adott a lehetőség, de szívesen utazom is.
Barátságos és nyugodt férfi vagyok és maximálisan ápolt és kulturált.
Enyhe biszex nem probléma részemről.
Hosszú távú és baráti kapcsolatot keresek.
Privit várok.
Jó lenne néha eltölteni hármasban egy hétvégét akár nálam is adott a lehetőség, de szívesen utazom is.
Barátságos és nyugodt férfi vagyok és maximálisan ápolt és kulturált.
Enyhe biszex nem probléma részemről.
Hosszú távú és baráti kapcsolatot keresek.
Privit várok.
Hölgyet, párt keresek, Zalaegerszeg, Szombathely régiókban a holnapi napra! Ápolt, jó megjelenésű, jó méretű pasi vagyok! Privát üzenetet írj! Köszönöm!
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra.
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra.
Sziasztok! Budapest déli vonzás körzetében ismerkednék párokkal.
Sziasztok! Pár ismerettségét keresném Gyulán, vagy annak környékén! Diszkrécióval, hellyel, szabadidővel rendelkezem...
Sziasztok! Ismerkednék párokkal szeretem a humort a közvetlen embereket. Szeretek új embereket megismerni és beszélgetni , nem sietek sehova normális megértő diszkrét párt keresek. Magamról 30 éves sportos srác vagyok normál mérettel. Várom kedves jó fej közvetlen párok ismerkedését Pest megyéből elsősorban.
Szívesen lennék házibarát! Akár csak orális szex erejéig is...
Sopronban ismerkednék
molnarattila2021@citromail.hu
molnarattila2021@citromail.hu
Sziasztok!
Keresünk egy 40+-os, sármos, értelmes pasit harmadiknak, egy nagyon szép, nőies alakú feleség kényeztetésére.
Olvasd el az adatlapunkat és csak akkor írj ha az ott leírtakban magadra ismersz, egyébként nem válaszolunk.
Azt is tudnod kell, hogy szeretnénk kicsit megismerni és képet látni rólad a találkozó előtt, ahol eldönthetjük, akarjuk-e egymást.
Helyünk nincs, azt együtt kell megoldanunk.
Ha úgy érzed ezekután is szeretnél velünk megismerkedni, várjuk a leveled!
Keresünk egy 40+-os, sármos, értelmes pasit harmadiknak, egy nagyon szép, nőies alakú feleség kényeztetésére.
Olvasd el az adatlapunkat és csak akkor írj ha az ott leírtakban magadra ismersz, egyébként nem válaszolunk.
Azt is tudnod kell, hogy szeretnénk kicsit megismerni és képet látni rólad a találkozó előtt, ahol eldönthetjük, akarjuk-e egymást.
Helyünk nincs, azt együtt kell megoldanunk.
Ha úgy érzed ezekután is szeretnél velünk megismerkedni, várjuk a leveled!
Szia!
Mi pár vagyunk.
Kérnék szépen egy mail címet. (Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2021. 05. 24. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 24. hétfő 14:54
Mi pár vagyunk.
Kérnék szépen egy mail címet. (Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2021. 05. 24. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex Bp.-i sportoló srác!
ziasztok.
Hölgyet vagy párt keresek a Dunakanyarból.
Keress privát üzenetben
Hölgyet vagy párt keresek a Dunakanyarból.
Keress privát üzenetben
Sziasztok.Nyíregyházi párt keresek.