Jól hangzik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 05. szombat 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 05. szombat 22:36
Törölt felhasználó (4346122)

Sziasztok.. igényes ápolt diszkrét fiatal/os pasit keresünk harmadiknak.. kötetlen találkozó után fogadni is tudunk.ha nem szereted a husis csajokat ne is irj ..25-35 korig
Sziasztok.. igényes ápolt diszkrét fiatal/os pasit keresünk harmadiknak.. kötetlen találkozó után fogadni is tudunk.ha nem szereted a husis csajokat ne is irj ..25-35 korig
Sziasztok.. igényes ápolt diszkrét fiatal/os pasit keresünk harmadiknak.. kötetlen találkozó után fogadni is tudunk.ha nem szereted a husis csajokat ne is irj ..
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Sziasztok!
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra. További részletek az adatlapomon
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra. További részletek az adatlapomon
Sziasztok. Egy 22 éves Szegedi magára és környezetére igényes srác vagyok. A szex minden formáját szeretem pont ezért is keresek hölgyet, vagy esetleg párt kölcsönös örömök céljából.
Szexben rendkívül nyitott vagyok és imádok kényeztetni bármire kapható vagyok ha csak szeretnéd megragadni az alkalmat és kinyalatnád magad akkor is írj bátran.
Kérem az üzeneteket a patrikjn60@gmail.com email címre küldjétek!
Szexben rendkívül nyitott vagyok és imádok kényeztetni bármire kapható vagyok ha csak szeretnéd megragadni az alkalmat és kinyalatnád magad akkor is írj bátran.
Sziasztok! Ma este??
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Párt vagy harmadiknak ffi keresünk ma estére. Baranya!
Soproniak?

Sziasztok! Szeged környékéről pasi jelentkezését várja házaspár..szerető,házibarát szerepében..
Szia , sziasztok !
Szép reggelt és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szép reggelt és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt.
Sziasztok!
A mai napon Debrecenben leszek, ahol szívesen összefutnék egy szimpátia találkozóra egy kedves párral. smile Délelőtt 10 órára bárhol ott tudok lenni.
Én egy nyíregyházi, megbízható, valóban sportos, intelligensnek tartott férfi vagyok, szívesen veszem, ha felvesszük a kapcsolatot vagy itt, de írhattok az intimbeszelgetes@gmail.com címre is.
Legyen szép napotok!
A mai napon Debrecenben leszek, ahol szívesen összefutnék egy szimpátia találkozóra egy kedves párral. smile Délelőtt 10 órára bárhol ott tudok lenni.
Én egy nyíregyházi, megbízható, valóban sportos, intelligensnek tartott férfi vagyok, szívesen veszem, ha felvesszük a kapcsolatot vagy itt, de írhattok az intimbeszelgetes@gmail.com címre is.
Legyen szép napotok!
Házibarát, kirandulás és miegymás mellett szivesen ismerkedem.
Sziasztok! Borsodi párhoz ki csatlakozna? Hétvégére?
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok.Párral vagy Hölggyel ismerkednék!Titkos szerető is lennék!Igényesség és intelligensebb embereket keresek! Képcsere emailban!!!!
Bi pasi harmadiknak?Üzenetet várunk!
Sziasztok!
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra. További részletek az adatlapomon.
Ui.: Csak anyagiaktól mentesen ismerkedem!
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra. További részletek az adatlapomon.
Ui.: Csak anyagiaktól mentesen ismerkedem!
Sziasztok. Egy 22 éves Szegedi magára és környezetére igényes srác vagyok. A szex minden formáját szeretem pont ezért is keresek hölgyet, vagy esetleg párt kölcsönös örömök céljából.