Sziasztok!
Ma este dekoratív lányt/hölgyet fogadnék diszkrét lakásomba kölcsönös öröm szerzésre és érzéki szexre. Aki komolyan is gondolja a randit az írjon privátban.
Üdv
Zoli.
Ma este dekoratív lányt/hölgyet fogadnék diszkrét lakásomba kölcsönös öröm szerzésre és érzéki szexre. Aki komolyan is gondolja a randit az írjon privátban.

Üdv
Zoli.
Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de a biszex nem feltétel.
Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sziasztok! Szívesen lennék egy pár házibarátja. Igényesség és diszkréció adott. 30 éves, sportos és potens srác vagyok, imádom kényeztetni és számomra a női orgazmus az ami igazán beindít. Hosszútávra tervezek, akkor jöttök vagy megyek amikor csak akartok. Budapesten helyem van, de természetesen utazni is tudok ha úgy kényelmesebb nektek.
heteró perverzió mentes nem dohányzó párként keresünk hasonló fiatalabb férfit 34 éves korig.bezárólag heteró hármas együttlétekhez. reális távolságból. rapid gyors kaland nem érdekel. HELY VAN ,és nem utazunk . DISZKRÉCIÓ alap. csak farok képek nem érdekelnek . figyelem felkeltő levél igen. Csak egy kapcsolatra jelölés írás nélkül NEM elfogadott a részünkről. és olyanok sem akik kiesnek a keresési feltételeinkből .köszönjük
Ma délután Balatonfüred, Veszprém,Székesfehérvár,Budapest,M0-M3 vonalon Debrecenig
Hölgyet,párt,társaságot keresek!Akàr szabadban is!
Egy igazi hortobágyi csikós..... crazya
Hölgyet,párt,társaságot keresek!Akàr szabadban is!
Egy igazi hortobágyi csikós..... crazya
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Masszírozni is elég jól tudok.
Sziasztok! Szívesen lennék a házibarátotok!
(Ez egy válasz amyhotwife üzenetére (2021. 07. 17. szombat 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Nyíregyházi párt keresek.
Keresünk hosszútávra,egy megbízható normális házibarátot.
Budapesti 60-as ápolt nem független pasi,házi barátnak szegődne,hölgy-párhoz a hölgy örömére,a ház körüli barkácsolásban be segitek.
Ma estére keresnénk, jo társaság jo szex. Fogadni tudunk. Baranya.
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Debrecenben találkozna valaki a ma reggeli, délelőtti órákban fél10, 10 óra körül?
A hitelességem kedvéért nézzétek meg a videómat, fotóimat. Én egy valóban sportos alkatú, megbízható, intelligens férfi vagyok, várom, hogy írjatok.
Írthattok ide, vagy a intimbeszelgetes@gmail.com címre.
Legyen szép napotok!
Debrecenben találkozna valaki a ma reggeli, délelőtti órákban fél10, 10 óra körül?
A hitelességem kedvéért nézzétek meg a videómat, fotóimat. Én egy valóban sportos alkatú, megbízható, intelligens férfi vagyok, várom, hogy írjatok.
Írthattok ide, vagy a intimbeszelgetes@gmail.com címre.
Legyen szép napotok!
Sziasztok.Aktiv biszex férfi vagyok. Keresek olyan pár, ahol a pár mindkét tagja szereti a borotvált vastag farkát. Lehetöleg hosszú távú baráti s szex kapcsolat keresnék.
Hello! 40-es pár keres pasit hétvégére! Aki borsodi persze! Fotó az kell!!
Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
Sziasztok.Ha szeretnètek Borsodban találni,szimpatikus házibarátot,aki szenvedèjes,ès szeximádó,akkor engem kerestek.Írjatok,bebizonyítom.
Sziasztok!
Dél-Dunántúli házaspárhoz csatlakoznék a hétvégén hármas örömökre.
Dél-Dunántúli házaspárhoz csatlakoznék a hétvégén hármas örömökre.
Cegléd és környéki egyedülálló 30-40es pasit keresünk 3-as együttlétekhez
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!