Sziasztok! Párt keresek! Budapest- Pilisvörösvár vonalon!
Telt nagy cicis alkatot preferalnam.
Üdv, Krisztian! 27F..
Telt nagy cicis alkatot preferalnam.
Üdv, Krisztian! 27F..
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Pár keres csak is a közelben lévő pasit. Az írjon aki talizni is mer velünk!!
Mosonmagyaróvár s környékén pár házibarátja lennék diszkréten. Kor alkat nem számít. Igényes 40 es pasi vagyok. Maszsázs órákon át. Olajos kényesztetésben részesíteni mindkettőtöket.
Ma este?
Sziasztok!
Győrből igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Győrből igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Üdv Eger és környéke házi barátja lennék egy normális diszkrét párnak elég a sok hamis igérgetésből kamusokbol
Sziasztok! Kedves, türelmes PÁRT keresek hosszútávra!
Sziasztok, diszkrét pár aki házibarátot keres? Baráti szexkapcsolat?
Uj fiúként keresekek házaspárt! 27 éves vagyok, telt alkat a fétisem, érettebb korosztály, nagy keblek az elképzelésem.
Utazni tudok. Budapest - Pilisvörösvár vonzáskörzet.
Email elérhetőség: deanxx@freemail.hu
Utazni tudok. Budapest - Pilisvörösvár vonzáskörzet.
Email elérhetőség: deanxx@freemail.hu
Sziasztok. Heves megyében, Egerben keresünk ....

Törölt felhasználó (4533722)

Hello! 40-es pár keres pasit nem csak 1alkalomra!Ha lehet borsodból. Irjatok bátran!!
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 39 és 41 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 39 és 41 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.
Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék
Sziasztok! Szívesen ismerkednék, lányok, párok, hölgyek? Részletek az adatlapomon.
Komárom környékén párnak besegitenék!
Hello! 40-es pár keres pasit nem csak 1alkalomra!Ha lehet borsodból. Irjatok bátran!!
Sziasztok tolnamegyèben szívesen lennék nő\pár barátja...

Sziasztok! Szívesen csatlakoznék párokhoz! Egy normális, kedves 36 éves srác vagyok, utazni tudok!