Sziasztok. Szívesen lennék harmadik fél párnak , hosszabb távra is gondol.
Sziasztok.
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,
Nógrád megyében lennék pár diszkrét házibarátja
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Valaki keres esetleg házibarátot??
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Hétfő délelőttre keresek párt alkat kor nem számít, 34 éves srác Zala megyéből
Sziasztok!
Győrből igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Győrből igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Házibarátot keresünk!
Írj, jelentkezz
Írj, jelentkezz

Sziasztok. Kb 1 éves házibarát állás megszűnése miatt keresek új szimpatikus párt hosszú távra. Sok szabadidővel rendelkezem, utazni tudok.
Sziasztok. Bp-i igényes nem dohányzó hetero párt keresek akik szintén nem dohányzó potens kellemes méretű férfi partnert keresnek a nő örömére. Privátban beszéljük meg.

Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal.
Sziasztok! Párt keresek, 27 éves srác vagyok, kedvelem az érettebb korosztályt, utazás megoldható részemről.
Telt alkatot réstesítem előnyben. Csakis hölgy örömére csatlakoznék.
Privátban adok más elérhetőséget is. Találkozni szeretnék, nem levelezni.
Email címem: deanxx@freemail.hu Budapest- Tatabánya vonal.
Telt alkatot réstesítem előnyben. Csakis hölgy örömére csatlakoznék.
Privátban adok más elérhetőséget is. Találkozni szeretnék, nem levelezni.
Email címem: deanxx@freemail.hu Budapest- Tatabánya vonal.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok.Normális és igényes Párral ismerkednék!Hosszú távra lennék házibarátja
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt.
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Hétfő délelőttre molett érett párt hölgyet nagyit keresek kukkolásra minden jóra Zala megyéből. 34 éves diszkrét kedves srác vagyok. spiki19870130@gmail.com
Házibarátnak jelentkezem .Kukkolnék párt szex közben vagy ha szeretnétek a férjjel közösen szopatnám kefélném a feleséget.Fazonra nyírt nem nagy de vastag mindig teli faszommal. Írjatok
Sziasztok. Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék, lehetőleg hosszabb távon