Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék lehetőleg hosszú távú kapcsolat reményében
Sziasztok, én keresek párt
(Ez egy válasz Hoplindi üzenetére (2021. 09. 02. csütörtök 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 02. csütörtök 19:29

Sziasztok! Hosszabb távra keresünk 35-40 év körüli, Bp-en vagy környékén élő, nem dohányzó, jó megjelenésű, hetero, kedves urat. Mi hétközben dolgozunk, ezért csak hétvégén érünk rá, ezt kérlek vegyétek figyelembe! Kérjük, csak olyanok írjanak, akik komolyan gondolják, s nem futamodnak meg az utolsó pillanatban. Köszönjük szépen előre is!
Sziasztok! Hosszabb távra keresünk 35-40 év körüli, Bp-en vagy környékén élő, nem dohányzó, jó megjelenésű, hetero, kedves urat. Mi hétközben dolgozunk, ezért csak hétvégén érünk rá, ezt kérlek vegyétek figyelembe! Kérjük, csak olyanok írjanak, akik komolyan gondolják, s nem futamodnak meg az utolsó pillanatban. Köszönjük szépen előre is!
Sziasztok
Betöltendő házibarát ‘állást’ keresek…
Moto
Betöltendő házibarát ‘állást’ keresek…

Moto
Miskolci pasit keresünk 3.nak
Sziasztok! Ma napközben budapesti párral vagy nővel kalandoznék. Lehetek akár csak néző is, de persze engem az izgat legjobban, ha többen kényeztethetünk egy szexi, erre vágyó hölgyeményt. Magas, igényes, potens, arcon és a szerszám körül szőrtelen férfi vagyok.
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok!Veszprém megyéből utazni tudó párt fogadnánk. Női bi nem probléma. Ma egész nap vagy péntek - szombat 5 után. Helyünk van. ( Alsóörs tartózkodunk ) privibe irjatok bátran! Szóló hölgyet is fogadunk.
Sziasztok.
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,
30 éves hetero srác vagyok ! Párok ismeretségét keresem tartós intim kapcsolatra. Elsősorban a 35-55 éves érettebb korosztályból. Bp és környéke. Helyem nincs de utazni tudok. Ápoltság intelligencia diszkréció adott és elvárt. Nagy túlsuly kizaro ok , minden más alakulhat

Csütörtök Péntek estére keresnék érett molett párt kukkolásra minden jóra Zalából, 34 éves srác diszkrét kedves srác vagyok!! spiki19870130@gmail.com
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Biztos, hogy ismerkedni akarsz? Az ismerkedés menetét ismerkedési etikett írja elő, aminek ismerete az ISMERKEDÉSI MÓDSZERTAN ismeretterjesztő könyv írja le! Ha ismerkednél ismeretlenül az ISMERKEDÉSI MÓDSZERTAN könyv nélkül ismeretlen vizekre tévedsz, ahol az ismerkedés bonyolult folyamat..... Tehát, ha ismerkedni szeretnél, akkor az ISMERKEDÉSI MÓDSZERTAN írás ismerete alap dolog! De előtte tanulj nyelvtant!!!
Ennyi szóismétlést.....
De tetszett nagyon!!!
Király vagy!!! A LÉNYEG, HOGY ISMERKEDNÉL!!!
Ezzel azt hiszem most már mindenki tisztában van.....
(Ez egy válasz Tobleroneee üzenetére (2021. 09. 01. szerda 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 01. szerda 14:12

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szia , Sziasztok !

Sziasztok! Akár már ma napközben kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz, Pesten és környékén. Igényes, normális pasi vagyok, az átlagosnál nagyobb mérettel. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privátban pedig elérsz! Szép napot!
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Pesten parhoz beszállnék!
Sziasztok.Normális és igényes Párral ismerkednék!Hosszú távra lennék házibarátja.Utazni tudok!!
Szeressétek az irányítható pasit!!!
Szeressétek az irányítható pasit!!!
40 éveink vége felé járó párként veszprém megyében keresünk egy fiút aki házibarátunk lenne,minim...20 év max 35....mackós alkat,szakáll,bajusz 17cm alatti méret kizáró ok! Egészalakos arcos fotót kérünk ezen ne lepődj meg!