Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Párral ismerkednék diszkréten. Utazni tudok.
Szép napot. Tartós hosszútávú házibarát állást keresek.
Csak olyan párok akik tisztában vannak a házibarát szó fogalmával!
Csak olyan párok akik tisztában vannak a házibarát szó fogalmával!
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok!
Ma esti "randink" helyett keresünk pasit akár mindkettőnk örömére 35 év alatt.
Ma esti "randink" helyett keresünk pasit akár mindkettőnk örömére 35 év alatt.
Nyíregyházán kedves párokat keresek, diszkréten.Ápolt vékony aranyos fiúka vagyok.

Sziasztok, kellemes estét. Keresek párt akikhez csatlakozhatnék, Budapest illetve Pest megyében
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Házibarátot keresünk az adatlapunkon leírtak szerint.
Holnap este, szívesen találkoznák, hármasra vágyó párral! Pest,megyébe. Ha nem sikerül lebeszélni párral, akkor a reptérre fogok kinézni! A találkozót akár oda is leegyeztethetjük.
Budapest es kornyeken
Sziasztok bisex parral ismekednek csak parok hazibaratja lennek
Házibarát lennék Győr környéki párnak. 55 éves diplomás férfi vagyok átlagos méretttel
sziasztok . végre valaki aki velem együtt nem, szereti a szakál és bajusz trendet. sok sikert nektek.
(Ez egy válasz mindig011 üzenetére (2021. 09. 09. csütörtök 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 09. csütörtök 07:16

Ma estére keresünk 20-35 éves korig egy fiút,szakáll és bajusz ne!! Veszpém megye!
Budapesten 60 as ápolt nem független pasi,kevés szabadidővel,házi barátnak szegődne,priviben képet tudok küldeni.
Zalából Vasból szívesen ismerkednék érett molett párral hölggyel nagyival minden jóra. Elsősorban kukkolás izgatja a fantáziám aztán meglátnánk, hogy alakul a többi. spiki19870130@gmail.com keressetek ha úgy gondoljátok 34 éves diszkrét kedves átlagos srác vagyok.
Sziasztok. Cegléd környéki HELLYEL rendelkező 32-38 év közötti pasit keresünk hármas együttlétre. Részletek az adatlapunkon.