Sziasztok. Kecskeméti 50+ párnak vagy hölgynek lennék a házibarátja napközbeni találkákkal. Tisztaság és diszkréció adott és elvárt. Inkább privátban írjatok, ha lehet. Köszönöm
Sziasztók !
Pár házibarátja lennék !
Pár házibarátja lennék !
Sziasztok! Bács - Csongrád megyéből keresek olyan párt, aki házi barátot keres. Igényes diszkrét férfi vagyok. Kezdö aktív biszex vagyok. Utazni tudok.
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Szívesen lennék házibarat, hetero alapon, pároknál-Nőknél. Kecskemét és környékén.
Kolozsvarrol valaki? Ismerkedni, dumalni, esetleg masra is?
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! Budapesten 60-as ápolt potens nem független pasi,házi barátnak szegődne,kevés időm van de azt be osztjuk,barkácsoláshoz is értek,priviben keress.
Hali.
Negyvenes-ötvenes hölggyel,vagy ilyen tagú párral ismerkednék.
Negyvenes-ötvenes hölggyel,vagy ilyen tagú párral ismerkednék.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék veletek!
(Ez egy válasz Meex1969 üzenetére (2021. 09. 14. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok. Cegléd környéki HELLYEL rendelkező 32-38 év közötti pasit keresünk hármas együttlétre. Részletek az adatlapon.
Sziasztok!Hètvègèn talàlkoznèk hőlgyel,pàrral Balaton kőrnyèkèn.Ūzenetben ìrok magamròl
Kellemes estét. Keresek párt , akikhez csatlakozhatnék, szívesen lennék harmadik személy szexuális életükben.
Sziasztok
Betöltendő házibarát ‘állást’ keresek
Moto
Betöltendő házibarát ‘állást’ keresek

Moto
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok egy jó fej hazibaratot szeretnénk talalni
Sziasztok. Privi?
(Ez egy válasz Masszorpasi37 üzenetére (2021. 09. 14. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesti házi barátot keressük