Sziasztok szívesen lennek parok holgyek hazibaratja van nemi tapasztalatom bp es vonzaskorzeteben
Szép napot mindenkinek.
40 felett vagy épp 50 felett is számíthatnak rám a hölgyek.
Ha éppen el kelne egy férfi a ház körül, vagy a házban,
vagy épp az ágyban, akkor írjon bátran.
“Aki nem mer, az nem nyer.”
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot.
Üdv: Albert
40 felett vagy épp 50 felett is számíthatnak rám a hölgyek.
Ha éppen el kelne egy férfi a ház körül, vagy a házban,
vagy épp az ágyban, akkor írjon bátran.
“Aki nem mer, az nem nyer.”
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot.
Üdv: Albert
Sziasztok. Cegléd környéki HELLYEL rendelkező 32-38 év közötti pasit keresünk hármas együttlétre. Részletek az adatlapon.
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.Persze, ha a pár akarja, be is hatolhatok, a lényeg a közös együttlét öröme.
Sziasztok! 18-35 év közötti fiut keresunk harmadiknak a lany oromere Nagy Intimmel!! Hetvegere debrecen es nyiregyhaza kornyeken!!
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék Kisvárdán és környékén.
Sziasztok! 18-35 év közötti fiut keresunk harmadiknak a lany oromere Nagy Intimmel!! Hetvegere debrecen es nyiregyhaza kornyeken!!
negyvenes normál alkatú pár pasit keres a hölgy örömére hetero alapon hajdúbiharbol légy sportos szörtelen inteligens szeress kényesztetni akár viszonzás nélkül is.a méret jó ha kicsit nagyobb .csak fényképes levélre válaszolunk.
Sziasztok!
27 éves srác vagyok, szívesen megismerkednél érettebb párral hölgy örömére. Minden szombaton Pesten vagyok, kezdő vagyok a hármassal kapcsolatosan.
183 magas 92 kg vagyok, hetero alapon ismerkedem.
Email: letenyegergo@gmail.hu
Itt elertek, amennyiben szeretnetek ismerkedni.
27 éves srác vagyok, szívesen megismerkednél érettebb párral hölgy örömére. Minden szombaton Pesten vagyok, kezdő vagyok a hármassal kapcsolatosan.
183 magas 92 kg vagyok, hetero alapon ismerkedem.
Email: letenyegergo@gmail.hu
Itt elertek, amennyiben szeretnetek ismerkedni.
Sziasztok szeretnék a baràtotok lenni
(Ez egy válasz Meex1969 üzenetére (2021. 09. 14. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
.
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 16. csütörtök 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 16. csütörtök 17:13
Törölt felhasználó (4532942)

negyvenes normál alkatú pár pasit keres a hölgy örömére hetero alapon hajdúbiharbol légy sportos szörtelen inteligens szeress kényesztetni akár viszonzás nélkül is.a méret jó ha kicsit nagyobb .csak fényképes levélre válaszolunk.
Sziasztok! Normális intelligens szőrtelen pasit keresünk 3 mashoz! Lehetsz bi is!
Ápolt férfi ápolt párt keres nem egy alkalomra tisztelettudó,méretes jóképű férfi vagyok. Ismerjük meg egymást képeim adatlapom van fent!
Sziasztok! 27 éves heteró fiúként érett párral találkoznék Budapest vagy környéke, illetve Komárom Esztergom megye. Utazni tudok. 183 magas 92 kg vagyok, privátban adok más elérhetőséget is szívesen. Nagy cici előny. 16-os átlagos intimmel vagyok. Priviben mehet akár a számcsere is s felgyorsítás végett.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !