Jászberény és környékén keresek párt laza bi ok
Biszex pár házibarátja lennék!
Kihez csatlakozhatok?
Kihez csatlakozhatok?

Van itt pár aki pasit keres s komolyan gondolja. Vagy mindenki túl messze van tőlem ill csak az ország másik felén vannak ilyen párok. De ha nem akkor tőrlőm magam innen.
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg ujjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok!intelligens jokepu ffit keresunk hetero alapon hölgyünk kényeztetésére !szabolcs megye előny!30-35kozott!legyél mobilis!merjél randizni!
sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Sziasztok!
Fejér Megyei pár házibarátja lennék!
Privátba keressetek!
(Imádok masszírozni
)
Fejér Megyei pár házibarátja lennék!
Privátba keressetek!
(Imádok masszírozni

Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! 27 éves heteró fiúként érett párral találkoznék Budapest vagy környéke, illetve Komárom Esztergom megye. Utazni tudok. 183 magas 92 kg vagyok, privátban adok más elérhetőséget is szívesen. Nagy cici előny. 16-os átlagos intimmel vagyok. Priviben mehet akár a számcsere is s felgyorsítás végett.
Ápolt férfi ápolt párt keres nem egy alkalomra tisztelettudó,méretes jóképű férfi vagyok. Ismerjük meg egymást képeim adatlapom van fent!
Sziasztok! Normális intelligens szőrtelen pasit keresünk 3 mashoz! Lehetsz bi is!
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 16. csütörtök 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 16. csütörtök 17:13
Törölt felhasználó (4532942)

negyvenes normál alkatú pár pasit keres a hölgy örömére hetero alapon hajdúbiharbol légy sportos szörtelen inteligens szeress kényesztetni akár viszonzás nélkül is.a méret jó ha kicsit nagyobb .csak fényképes levélre válaszolunk.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
.
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok szeretnék a baràtotok lenni
(Ez egy válasz Meex1969 üzenetére (2021. 09. 14. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
27 éves srác vagyok, szívesen megismerkednél érettebb párral hölgy örömére. Minden szombaton Pesten vagyok, kezdő vagyok a hármassal kapcsolatosan.
183 magas 92 kg vagyok, hetero alapon ismerkedem.
Email: letenyegergo@gmail.hu
Itt elertek, amennyiben szeretnetek ismerkedni.
27 éves srác vagyok, szívesen megismerkednél érettebb párral hölgy örömére. Minden szombaton Pesten vagyok, kezdő vagyok a hármassal kapcsolatosan.
183 magas 92 kg vagyok, hetero alapon ismerkedem.
Email: letenyegergo@gmail.hu
Itt elertek, amennyiben szeretnetek ismerkedni.