Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg ujjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen megteszem.
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2021. 09. 25. szombat 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 25. szombat 08:24

Ápolt, értelmes férfit keresünk hosszú távra, lehetőleg a közelünkből.
Akár már ma este is találkozhatunk.
Sziasztok!Ma este Balaton kőrnyèkèn,hőlgyet,pàrt keresnèk.Többit belső levèlben.
Sziasztok sportos kopasz jól tejelő kan keres privi….
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Ápolt, értelmes férfit keresünk hosszú távra, lehetőleg a közelünkből.
Sziasztok!
Biszex párral ismerkednék, mindhármunk örömére.
Biszex párral ismerkednék, mindhármunk örömére.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék 23 éves vagyok Győr es környékén keresek utazni tudok!
Szép napot kívánok!Ápolt, sportos igenyes pasi vagyok,nem finnyás és válogatós párok társaságát keresem,Győr- Veszprém megye körzetében!
Sziasztok!intelligens jokepu ffit keresunk 3mashoz hetero alapon!30-35kozott!ápoltság es megbízhatóság fontos.unatkozo ffi ne írjon nekünk!szabolcs megye elony
Sziasztok! Holnap (09.25) napközben vagy kora este kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Intelligens, normális 34 éves pasi vagyok az átlagosnál nagyobb mérettel. Ha szökséges helyem is van a VII. kerületben. Ha ismerősnek jelölsz látod a fotóimat, privátban pedig elérsz. Szép estét! Péter
Szép estét Budapest és környékén párral ismerkednék lehetőleg hosszú távú kapcsolat reményében!
Sziasztok.
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,
Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Sziasztok! 36 éves srác vagyok extra nagy mérettel. Szívesen találkoznék szimpatikus párral.
Szívesen lennék házibarátja egy rendes párnak.
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt.
Pár házibarátja lennék Szegeden
Gyulai férfiként keresnék párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét. Szabadidővel, saját hellyel rendelkezem, de az igényekhez igazodva akár mobil is vagyok.
Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Párt is keresünk !!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
40 -60 Évesig keresünk!!! Párt is keresünk !!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu