Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Sziasztok.
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,
Szép estét Budapest és környékén párral ismerkednék lehetőleg hosszú távú kapcsolat reményében!
Sziasztok! Holnap (09.25) napközben vagy kora este kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Intelligens, normális 34 éves pasi vagyok az átlagosnál nagyobb mérettel. Ha szökséges helyem is van a VII. kerületben. Ha ismerősnek jelölsz látod a fotóimat, privátban pedig elérsz. Szép estét! Péter
Sziasztok!intelligens jokepu ffit keresunk 3mashoz hetero alapon!30-35kozott!ápoltság es megbízhatóság fontos.unatkozo ffi ne írjon nekünk!szabolcs megye elony
Szép napot kívánok!Ápolt, sportos igenyes pasi vagyok,nem finnyás és válogatós párok társaságát keresem,Győr- Veszprém megye körzetében!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék 23 éves vagyok Győr es környékén keresek utazni tudok!
Sziasztok!
Biszex párral ismerkednék, mindhármunk örömére.
Biszex párral ismerkednék, mindhármunk örömére.
Ápolt, értelmes férfit keresünk hosszú távra, lehetőleg a közelünkből.
Akár már ma este is találkozhatunk.
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok sportos kopasz jól tejelő kan keres privi….
Sziasztok!Ma este Balaton kőrnyèkèn,hőlgyet,pàrt keresnèk.Többit belső levèlben.
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2021. 09. 25. szombat 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 25. szombat 08:24

Ápolt, értelmes férfit keresünk hosszú távra, lehetőleg a közelünkből.
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg ujjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen megteszem.
Sziasztok!Igényes és Normális Párral ismerednék vagy esetleg Hölggyel de az ritka!!Utazni tudok!Képcsere kötelező!!
Házi barát is lennék!!
Házi barát is lennék!!
Biszex párhoz csatlakoznák mind két fél örömére.. Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén.. Helyem van
Sziasztok! Ma napközben vagy kora este kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Intelligens, normális 34 éves pasi vagyok az átlagosnál nagyobb mérettel. Ha ismerősnek jelölsz látod a fotóimat, privátban pedig elérsz. Szép napot! Péter
Sziasztok! Budapesti 49 éves férfi vagyok,tartós kapcsolatra keresek párt, jelölj ismerősnek,hogy tudjunk beszélgetni a folytatásról. Fiatal párok is izgatnak.Helyem nincs,viszont utazni tudok hozzátok.
Szép napot: Attila.
Szép napot: Attila.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Ma estére vagy akár hosszabb távra keresünk 35 év feletti HETERO, nemdohányzó, borotvált pasit hármas szexre. Vastag intim előnyt jelent ! Helyünk van a 11. kerületben. Csak privát üzenetekre reagálunk ! Kérjük olvass adatlapot !!!