SZIASZTOK ,HETERÓ PÁRKÉNT NÉZELŐDÜNK (DE NEM KÉPEKET) KERESGÉLÜNK ........FÉRFIT . !!!!!!!!
20-35- ÉV KÖZÖTT.
PEST MEGYÉBEN VAGYUNK MEGYÉN BELÜLIT KERESÜNK.
Aki ma esti rapid kalandját keresi az ne is írjon.Köszönöm.
Oldalunk kitöltés alatt .
20-35- ÉV KÖZÖTT.
Aki ma esti rapid kalandját keresi az ne is írjon.Köszönöm.
Oldalunk kitöltés alatt .
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék harmadiknak. 42 éves, többesben tapasztalt férfi vagyok. Intim 21/6.
Párhoz csatlakoznék harmadiknak. 42 éves, többesben tapasztalt férfi vagyok. Intim 21/6.
50 es hetero pár 40 év feletti független motoros motorozást kedvelő férfit keres közös programokra és természetesen szex re is..Találkozás a Balaton déli partján vagy ha van helyed ami előnyt jelent! A válaszban telefonszámot írj Légyszíves
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok. Keresek párt hosszútávú kapcsolat reményében. Budapest illetve Pest megyében és elérhető távolságon belül.
Hm, vannak helyzetek amikor azt bánom miért vagyok Bp-i, ez is ilyen
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 05. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 05. kedd 16:32

Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Barátot,szeretőt keresek egy figyelmes,intelligens férfi személyében,Dél Dunántúl.
Barátot,szeretőt keresek egy figyelmes,intelligens férfi személyében,Dél Dunántúl.
Sziasztok!

Vp-ben kiverném valakinek vagy szopnék, írj bátran, hely van

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Ma délelőtt lány vagy pár aki szopna?
Hálás lennék....
Kissimi417@gmail.com
Hálás lennék....
Kissimi417@gmail.com
Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Sziasztok! Nyitott gondolkodású Párt keresnék hosszabb távra!
SZIASZTOK ,HETERÓ PÁRKÉNT NÉZELŐDÜNK (DE NEM KÉPEKET) KERESGÉLÜNK ........FÉRFIT . !!!!!!!!
20-35- ÉV KÖZÖTT.
AKI A MA ESTI RAPID KALANDJÁT KERESI AZ NEKÜNK NE IS ÍRJON. KÖSZÖNJÜK.!!!
20-35- ÉV KÖZÖTT.
AKI A MA ESTI RAPID KALANDJÁT KERESI AZ NEKÜNK NE IS ÍRJON. KÖSZÖNJÜK.!!!
Sziasztok! Budapesti 49 éves férfi vagyok,tartós kapcsolatra keresek párt, jelölj ismerősnek,hogy tudjunk beszélgetni a folytatásról. Fiatal párok is izgatnak.Helyem nincs,viszont utazni tudok hozzátok.Szóló csajok is érdekelnek írjatok,főleg 30-as korosztályból!
Szép napot: Attila.
tikarus@fremail.hu
Szép napot: Attila.
tikarus@fremail.hu
Házibarát jelentkező lennék.
Adatlapom, fotón, videóit nem titkosak.
Ha megfelelek az elvárásoknak, írj nyugodtan.
Diszkréciom adott és elvárt.
Köszönöm.
Üdv: Albert
Adatlapom, fotón, videóit nem titkosak.

Ha megfelelek az elvárásoknak, írj nyugodtan.
Diszkréciom adott és elvárt.
Köszönöm.
Üdv: Albert
Sziasztok! Szívesen lennék időnkénti, vagy tartós, hosszútávú partnere egy szimpatikus párnak! Kedvelem a fiatalabb és a nálam picit idősebb korosztályt is! Elsősorban Mosonmagyaróvár, Győr, Komárom, Tatabánya vonalon utazok sokat! A részleteket inkább privát üzenetben beszéljük meg!

Párokat keresek Pest és környéken 42 éves sportos igényes jól tejelő kan .privi