Szeged környékén rendszeresen mennék hölgyet vagy pár hölgy tagot nyalni, de akár több is lehet. Férfias jó fej intelligens férfi vagyok
Veszprémben most délután kiverném valakinek vagy akár szopnám is ha szeretné, diszkréció adott, írj bátran, hely is van ha kell

Sziasztok! Nagykőrös 80-100km-es körzetében keresünk hellyel és önkritikával rendelkező, ápolt, értelmes hetero házibarátot vagy párt, párcserés kalandokra. Adatlapon lévő kit keresek részt kérlek értelmezd mielőtt írsz. A nemleges választ is tudd elfogadni. Ismerkedés itt levélben, majd e-mail. Nem skype, nem viber, nem facebook. Várjuk a jelentkezőket.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék harmadiknak, akár hosszú távra is keresek partnereket. 42 éves, többesben tapasztalt férfi vagyok. Intim 21/6
Párhoz csatlakoznék harmadiknak, akár hosszú távra is keresek partnereket. 42 éves, többesben tapasztalt férfi vagyok. Intim 21/6
Sziasztok.Szívesen lennék pár házibarátja-

Esztegom mellett párt fogadnék ma este.
Kecskeméti vagy környékbeli 50,60,70+ párral ismerkednék a hölgy örömére
Párokkal barátkoznék, ismerkednék.
Irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 10. vasárnap 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 10. vasárnap 09:10
Törölt felhasználó (2685062)
VIP

Révfülöp, október 12. kedd. délutantól nagyfarkú pasit keresúnk 21 cm és fölötte. Feleség kényeztetésére komoly igényes pasikat 30 ev fölött 50 év alatt. Viberen részletek.
Révfülöp, október 12. kedd. délutantól nagyfarkú pasit keresúnk 21 cm és fölötte. Feleség kényeztetésére komoly igényes pasikat 30 ev fölött 50 év alatt. Viberen részletek.
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok. Szívesen társulnék párthoz.
Sziasztok.Pár barátságát keresem hosszútávra egyedül élek így fogadni is tudok de természetesen utazom is a Balaton déli partján lakom.
Szép napot sziasztok
Szép napot sziasztok
Szopnék most Veszprémben, írj bátran, diszkréció adott, hely is van ha kell

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Pécsett keresünk fix, diszkrét egészséges házibarátot 35 éves korig. Hellyel rendelkezünk
Pár házibarátja lennék Csográd, Bács megyében
Sziasztok!Normális,Kedves Párral ismerkednék hosszú távra!Bárati alapon házi barát lennék!!Igényeség elvárt!!Utazni tudok! Ne a farkamról kérj képet rögtön....
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek érzéki játékokra is..Ápolt vékony fiúka vagyok.

Veszprémben kiverném valakinek vagy akár szopnám is, akár ma is, diszkréció adott, hely is van ha kell