Sziasztok! Budapesti 60-as ápolt potens pasi,házi barátnak szegődne,hölgyhöz,párhoz,ház köröli munkában be segitek,kor nem számit,ha igy megfelelek keres.
SZIASZTOK ,HETERÓ PÁRKÉNT NÉZELŐDÜNK (DE NEM KÉPEKET) KERESGÉLÜNK ....HÁZIBARÁTNAK .FÉRFIT . !!!!!!!! HA MÉG NEM MENT KI A DIVATBÓL.
20-35- ÉV KÖZÖTT.
PEST MEGYÉBEN VAGYUNK MEGYÉN BELÜLIT KERESÜNK. települést privátba megadom.
Aki ma esti rapid kalandját keresi az ne is írjon.Köszönöm.
20-35- ÉV KÖZÖTT.
PEST MEGYÉBEN VAGYUNK MEGYÉN BELÜLIT KERESÜNK. települést privátba megadom.
Aki ma esti rapid kalandját keresi az ne is írjon.Köszönöm.
Hova lettek a valós házibarát keresők?
Itt sokan komolytalanok. Tisztelet a kivételnek.
Itt sokan komolytalanok. Tisztelet a kivételnek.
Házibarát lennék a környékemen.

Estére kér valaki egy leápolást Veszprémben?

Sziasztok! Akár már holnap kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz, Pesten és vonzáskörzetében. 35 éves, egyedülálló, normális, igényes pasi vagyok, nagyobb mérettel. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privátban pedig elérsz, viber is van. Szép napot!
Sziasztok!
Bp környékén keresek olyan 30-as 40- es párost, akinek házibarátja lehetnék.
Kevés tapasztalattal rendelkező bisex srác vagyok, mindkét fél örömére lennék.
Bp környékén keresek olyan 30-as 40- es párost, akinek házibarátja lehetnék.
Kevés tapasztalattal rendelkező bisex srác vagyok, mindkét fél örömére lennék.
Párral barátkoznék hosszútávú kapcsolat céljából.
Révfülöp, október 12. kedd. délutantól nagyfarkú pasit keresúnk 21 cm és fölötte. Feleség kényeztetésére komoly igényes pasikat 30 ev fölött 50 év alatt. Viberen részletek.
Sziasztok. Cegléd környéki hellyel rendelkező pasit keresünk hármas együttlétre. Részletek az adatlapon.
Kiverném valakinek vagy szopnèk is Veszprémben akár ma is, írj bátran, hely van ha kell

Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék harmadiknak, akár hosszú távra is keresek partnereket. 42 éves, többesben tapasztalt férfi vagyok. Intim 21/6
Párhoz csatlakoznék harmadiknak, akár hosszú távra is keresek partnereket. 42 éves, többesben tapasztalt férfi vagyok. Intim 21/6
Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén idősebb házaspár házibarátja lennék akár mindkét fél örömére.
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Üdv. Lennék ha megfelelő az adatlapom.☀
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 10. vasárnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 10. vasárnap 12:40
Törölt felhasználó (3904792)

Sziasztok! Nagykőrös 80-100km-es körzetében keresünk hellyel és önkritikával rendelkező, ápolt, értelmes hetero házibarátot vagy párt, párcserés kalandokra. Adatlapon lévő kit keresek részt kérlek értelmezd mielőtt írsz. A nemleges választ is tudd elfogadni. Ismerkedés itt levélben, majd e-mail. Nem skype, nem viber, nem facebook. Várjuk a jelentkezőket.
Házibarátnak jelentkezem .Kukkolnék párt szex közben vagy ha szeretnétek a férjjel közösen szopatnám kefélném a feleséget.Fazonra nyírt nem nagy de vastag mindig teli faszommal. Írjatok.
sziasztok
Házibarát 'állást' keresek.....
Moto
Házibarát 'állást' keresek.....

Moto
Szopnék vagy kiverném valakinek ma Veszprémben, írj nyugodtan, hely van ha kell

Sziasztok!
Ma este párokat kukkolnék Budapesten.
Viber, Skype megoldható.
Írjatok privátba!
Ma este párokat kukkolnék Budapesten.
Viber, Skype megoldható.
Írjatok privátba!
Igényes 40-es pasi. Házibarát lennék párnak. Mosonmagyaróvár és kőrnyékén. Kor alkat nem számít. Élvezzűk az életet. Hosszú távon.