Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék harmadiknak, akár hosszú távra is keresek partnereket. 42 éves, többesben tapasztalt férfi vagyok. Intim 21/6
Párhoz csatlakoznék harmadiknak, akár hosszú távra is keresek partnereket. 42 éves, többesben tapasztalt férfi vagyok. Intim 21/6
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Párt keresek minden jóra.......
Sziasztok
Budapesten házibarátja lennék egy aranyos párnak
Budapesten házibarátja lennék egy aranyos párnak
Sziasztok!
Budapesten és környékén keresnék olyan párokat, akiket lehet kukkolni, esetleg beszállni hozzájuk!
Nagy vágyam kipróbálni úgy a punci nyalást, miközben azt dugjàk!
Viberen, skypeon tudok magaról képeket küldeni! Kor és testalkat nem számít!
Írjatok bátran!
Budapesten és környékén keresnék olyan párokat, akiket lehet kukkolni, esetleg beszállni hozzájuk!
Nagy vágyam kipróbálni úgy a punci nyalást, miközben azt dugjàk!
Viberen, skypeon tudok magaról képeket küldeni! Kor és testalkat nem számít!
Írjatok bátran!
Okt. 22-re (péntek) keresünk férfi partnert, aki megnézné szeretkezésünket. Helyszín, időpont: budapesti szálloda, 9 és 14 kózött valamikor. Most olvass figyelmesen! 1. Csak akkor írj, ha ráérsz a jelzett időpontban legalább 1-2 órára. 2. Csak akkor írj, ha izmos, vastag/nagy farkú vagy, az alakodról és a farkadról van fent fotód, vagy ismerősnek jelölsz és utána látunk rólad. 3. Csak akkor írj, ha nem gond számodra, hogy hölgytagunkkal a szex tabu számodra, de kézzel veri neked, imádhatod a harisnyás lábát és szimpátia esetén nyalhatod is 4. Csak akkor írj, ha nem gond számodra, hogy mindketten csókolóznánk és szopnánk, tehát enyhe biszex is játszik. Köszönjük, hogy elolvastad, várjuk jelentkezésedet! Részletes bemutatkozás, ötletek, vágyak ismertetése előny!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
42 éves sportos igényes 178 cm magas 90 kg borotvált igényes férfi párhoz csatlakozna Pest megyében írjatok és megbeszéljük

Révfülöp, október 16. Szombat. délutantól nagyfarkú pasit keresúnk 21 cm és fölötte. Feleség kényeztetésére komoly igényes pasikat 30 ev fölött 50 év alatt. Viberen részletek.
Sziasztok! Budapesti, 40-es, igényes, magas, sportos férfiként keresek párt. Meglehetősen potens vagyok, szinte mindig kívánom a szexet és tudok is teljesíteni, ha izgató a hölgyemény, a szituáció. Szeretnék egy olyan fix nőt vagy párt találni, akiknek a vágyai hasonlóak. Később aztán együtt is kereshetnénk még izgalmas kalandokat, akár másokkal. A diszkréció adott és elvárt persze.

Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja hosszútávon ha szimpatikus vagyok.Masszázsban is jó vagyok.
Tisztelt Házibarát keresők! Budapesten péntek délutántól vasárnap estig bezárólag pár órás szabadidővel rendelkező idősebb párhoz csatlakoznék hetero alapon.: samy.obernik@gmail.com
Sziasztok! Párt keresek, akik fogadnának szívesen 27 éves srácot, hetero alapon. Pest megye, Budapest. Utazni tudok, telt alkat előny.
Többit privátban. Szombatonként Pesten vagyok alapból.
Találkozni szeretnék, nem levelezni. Diszkréció adott.
letenyegergo@gmail.hu
Udv Gergo
Többit privátban. Szombatonként Pesten vagyok alapból.
Találkozni szeretnék, nem levelezni. Diszkréció adott.
letenyegergo@gmail.hu
Udv Gergo
Sziasztok!
Házibarát lennék a Dél-Alföldön
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja hosszútávon ha szimpatikus vagyok.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok én irnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 12. kedd 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 12. kedd 06:40
Törölt felhasználó (4628532)

SZIASZTOK ,HETERÓ PÁRKÉNT NÉZELŐDÜNK (DE NEM KÉPEKET) KERESGÉLÜNK ....HÁZIBARÁTNAK .FÉRFIT . !!!!!!!! HA MÉG NEM MENT KI A DIVATBÓL.
20-35- ÉV KÖZÖTT.
PEST MEGYÉBEN VAGYUNK MEGYÉN BELÜLIT KERESÜNK. települést privátba megadom.
Aki ma esti rapid kalandját keresi az ne is írjon.Köszönöm.
20-35- ÉV KÖZÖTT.
Sziasztok.
Írtam nektek ha nem gond.
Nézzétek meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 12. kedd 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 12. kedd 06:40
Írtam nektek ha nem gond.
Nézzétek meg.

Törölt felhasználó (4628532)

SZIASZTOK ,HETERÓ PÁRKÉNT NÉZELŐDÜNK (DE NEM KÉPEKET) KERESGÉLÜNK ....HÁZIBARÁTNAK .FÉRFIT . !!!!!!!! HA MÉG NEM MENT KI A DIVATBÓL.
20-35- ÉV KÖZÖTT.
20-35- ÉV KÖZÖTT.
Sziasztok! Kiss farokkal házibarát lennék !
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.